lördag, september 11, 2010

Massage av blinda

Igår åkte vi till de blinda för en välbehövlig genomgång. I två timmar knådades vi av starka händer. Oj va skönt, och oj va’ trött man blir. Hann knappt få i mig maten innan jag sov. Idag känner jag mig en decimeter längre och piggare än på länge. Rekommenderas varmt, våra blinda massörer finns på vägen mellan Rawai och Chalong, i närheten av skolan.

I vår by finns ett diskotek som heter Icon, men som i folkmun kallas "sista chansen". Officiell stängningstid är midnatt, men då har knappt någon kommit dit. Vid 3-snåret på natten börjar det bli folk. Så även inatt, men en del av dom som kom inatt var kanske inte så efterlängtade av partyfolket. Polisen gjorde razzia. Så nu har Icon problem, det har även de som kissade blått... De borde slappnat av med massage istället!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

14 kommentarer:

  1. Undrar om jag ska våga mig på det.....

    SvaraRadera
  2. Massagen alltså - inte discot...........

    SvaraRadera
  3. Kissa blått!!! Nåt nytt för mig. Massage är härligt, på torsdag skall jag få mig en duvning, sköööönt =)

    SvaraRadera
  4. Jag säger då det, vilt partyliv i Rawaiarea/Kram S (snart på G)

    SvaraRadera
  5. Jag och en manlig vän fick oljemassage av en manlig och kvinnlig blind massör och de två andra vännerna av seende. Massörerna fnisssade och verkade ha jättekul och jag tänkte stilla åt vad....Föredrar thaimassage före olje och i vår by Huay Yang finns det ett massageinstitut precis vid havet och de är diplomerade och superduktiga. Massage är toppen!

    SvaraRadera
  6. Marie-Anne, njaaaa - inte säker när det gäller dig.

    Åsa, man kissar blått om man tagit amfetamin-preparat. Vet inte om provet blir blått när dom pytsar i nåt annat medel eller om det är blått automatiskt. Är inte mycket för knark!

    Susanna, här finns allt ;-)

    Annika, ni kanske har jätteskojiga kroppar, haha! Massa är toppen tycker jag också, och jag gillar framförallt blind-massagen.

    SvaraRadera
  7. Själv kan jag absolut inte rekommendera den massage metod de bilnda använder sig av här på Filippinerna. Det känns mer som en benknäckar variant, ont ont ont...

    SvaraRadera
  8. Då undviker vi dom Katarina! Det finns bindmassage i Phuket stad som inte heller jag rekommenderar då det är alldeles för hårt, mer tortyr...

    SvaraRadera
  9. Jag brukar inte ta så mycket massage, men när jag väl gör det så tycker jag det är på sin plats att försöka pruta, nu under låg säsong brukar det gå bra, jag säger "peeng" och "lot noj dai mai"
    (med risk för stavning och uttal)where you learn? Säger dom då.
    Sedan gäller det att börja klaga från början, hurt,hurt,easy,easy,annars blir det färdtjänst hem och det har dom ingen
    Men skönt är det efteråt, för det mesta.
    Pelle-Fjant

    SvaraRadera
  10. Men snälla Pelle, dessa massören tjänar 50% av vad du ger dom. De andra 50% tar ägaren av lokalen. Tycker du verkligen att du vill pruta ner den lilla inkomst dom har?! Psst, om du betalade utan att pruta och dessutom gav dricks så skjutsade dom säkerligen hem dig - gratis ;-)

    Blindmassagen är billig, kostar det 300 baht för 2 timmar, då är det kutym att man ger sin massör 100 baht extra som dricks.

    SvaraRadera
  11. Nu skäms jag, när du lägger upp det på det där viset.
    Jag menar generellt prutar jag.
    Förresten här i Karon skall de flesta ha 300 bath för ca. 40 min.
    Jag kommer till dina blinda i stället, och ger frikostig dricks.
    PS Tror du de skjutsar mig till Karon? DS
    Pelle-Frikostig

    SvaraRadera
  12. 40 minuter? Det har vi inte ens. Thaimassage kostar 250 baht per timme hos oss, så då får du även pruta för mig ;-) Fast det är klart, hyreskostnaderna är färmodligen betydligt högre i Karon.

    SvaraRadera
  13. Det lät skönt! Det får vi ta och testa!!
    Hej på dig Malee!! Det var länge sedan!
    Hoppas allt är bra med er!
    Hälsa Ging Grattis i efterskott!

    SvaraRadera
  14. Hej Kaarina, ja det var länge sedan! Allt är bra här hoppas det bra med dig också!

    SvaraRadera