fredag, september 24, 2010

Lita på din magkänsla

Se sån stil han har vår käre Jack. Han älskar att sova med solens strålar som värmer magen. En del som ser honom tror att han är sjuk, men Jack bryr sig inte om spekulationerna utan sover lugnt vidare. De senaste nätterna har vi haft vädigt stark fullmåne och jag har haft svårt att sova, så jag kanske provar Jacks vilostil i helgen. Trevlig helg på er hälsar vi från ett 30-gradigt Phuket.

19 kommentarer:

  1. Så gott han har det! Så där ligger ofta vår katt Assar också. Jag tolkar liggställningen som att han känner sig totalt avslappnad och trygg, och det är säkert likadant med er Jack.

    SvaraRadera
  2. Så där avslappnad kan jag också vara, är det nåt jag är bra på så är det att "schlapen av"
    För ett antal år sedan tog jag ett EKG i en hälsokontroll, syster gick och hämtade doktorn, knappt nåt utslag på instrumenten.
    Det visade sig att jag hade fel på sköldkörteln.
    det skulle bli fart på mig med ett piller om dagen, jag märkte ingenting, nää det skall till nå´t mer en tablett att få fart på en norrlänning, sade docktorn.
    Pelle-Schlapen

    SvaraRadera
  3. Min ena hund ligger ofta på samma sätt. Han har höftproblem så jag tror han behöver sträcka ut muskler i ryggen, såna som han använder för att hjälpa den onda höften. Tack för fin blogg förresten! Ville

    SvaraRadera
  4. Snacka om avslappning! Jag tror vi har en del att lära av Jack..........

    SvaraRadera
  5. http://www.youtube.com/watch?v=Mk7eQXVPDjM
    ...precis som min katt...
    Hälsningar TheRamsele

    SvaraRadera
  6. Trygga välmående hundar ligger på magen och han ser ut att ha det riktigt skön! Trevlig helg önskar vi er också.

    SvaraRadera
  7. Christer, han ni tagit med er katten hit?

    Schlappar-Pelle, underbart att vara så avslappnad! Klok doktor ;-)

    Ville, Jack har inte ont vad vi vet, men han pratar så lite... så det är möjligt ändå, han har en tendens att ssträcka ut sig så han blir väldigt lång. Han kanske stretchar! Tack för tack!

    Marie-Anne, jaaa - kolla tiden jag skriver detta. Vaknade klarvaken 04.30 idag...

    Ammi; snart ligger du likadant här i solen ;-)

    Annika Ramsele, ooooh så fin katt! Kul höra din röst och ser fram emot att höra den live i vinter. Psst Ging följer fortfarande dina råd, det är jättebra för honom!

    Annika, du menar tvärtom va? Trevlig helg & välkommen hem, fantastisk månbild du har på bloggen!

    SvaraRadera
  8. Påminner mig om min gamla kompis Hans, när han var i phuket han låg precis likadant när han druckit två sexpack Singha.

    SvaraRadera
  9. Hahaha - den här gången förstår jag varför (vem du nu än är) skriver anonymt...

    SvaraRadera
  10. Mycket stilig pose.....! Kram S

    SvaraRadera
  11. Jag blir lite full i fniss när jag ser detta pga att många mattar/hussar vill uppnå denna pose hos sina djur vid exempelvis frågan "Hur gör flickorna på Folkets Park"? Ja jag vet att det är ett lågvattenmärke men ändå. Kram

    SvaraRadera
  12. Hmmm jag menar förstås med magen i vädret, ha, ha, har väl blivit lite mångalen.....tack för responens på månbilden! Är förvånad själv att den blev så lyckad, faktiskt....

    SvaraRadera
  13. Malee: Ja, kan du tänka dig, vi tog med vår Assar hit, hela vägen från Stockholm. Han är vår ögonsten, en mer tillgiven katt tror jag inte finns (har haft ett antal i mitt liv). Då han är till åren kommen (9) och dessutom har insulinbehandlad diabetes så kunde vi inte få något nytt hem till honom. SÅ han fick följa med. Det var mycket administration och pyssel innan resan och även senare på Phukets flygplats, men han klarade resan bra och stortrivs med att få vara trädgårdskatt i stället för innekatt i en lägenhet i Stockholm. Och själva är vi naturligtvis jätteglada att få ha vår bamse hos oss!

    SvaraRadera
  14. Vilken skön stajl doggen har! Kram
    /Stina

    SvaraRadera
  15. Åsa, tänkte på det ;-)

    Christer, första gången jag hört talas importerad katt men säker på Assar gillar att vara här. Förstår att man inte kan lämna en sådan goding kvar i Sthlm.

    SvaraRadera
  16. Haha, han ser ju skönt avslappnad ut! Vad gör man inte i värmen!?

    SvaraRadera
  17. Hi, hi! Det va en snygg sovstil! Men han ser ut att ha det bra i alla fall. :)

    SvaraRadera
  18. Christine, han har det mycket bra :-)

    SvaraRadera