torsdag, augusti 26, 2010

Sol i oväderstid

Ute skiner solen från en absolut molnfri himmel över oss på Phuket. Enligt väderprognosen borde det vara storm och kraftigt regn. Det har till och med gått ut varningar om förväntade översvämningar. Det märks inte än i all fall.

Vapenhandlaren Viktor Bout ska utvisas från Thailand till USA efter många, långa och underliga turer. De inblandade verkar tagit en ed att att undanhålla information och slingra sig så gott dom kan.

PADs (de gula) starke man Sondhi uttalade sig igår: "Det är mer korrumption nu under Abhisits regering än det var under Thaksins. Då var det en liten korrupt klick, nu är korrumptionen utbredd på alla ministerier." Han är en av förgrundsfigurerna i demonstrationerna som ledde fram kuppen mot Thaksin, ska dom börja demonstrera mot denna regering också? Det vore en syn, röda och gula som demonstrerar tillsammans.
Jag är hungrig! Skulle gärna vilja ha gula nudlar från grannen men dom har stängt för ombyggnad. Kanske blir Kallot’s, dom har väldigt fräscha sallader. Inte så underligt eftersom grönsaksförsäljaren stannar till utanför varje dag.


8 kommentarer:

  1. Blir så sugen på Thai-mat när du skriver så där. Fast igår åt vi indiskt, inte så dumt det heller...

    SvaraRadera
  2. Men Lotta, det där mååste vara rekord. Hann ju knappt publicera förrän du kommenterade! Nu mat!

    SvaraRadera
  3. Chicken kebab med potatismos kanske......Den är inte dum på Kallots! Längtar redan!

    SvaraRadera
  4. Fick faktiskt stekt ris med ägg på toppen alldels automatiskt, hann inte ut förrän Ging kom med låda. Chicken kebaben tar jag en långlunch i helgen tror jag, mums!

    SvaraRadera
  5. Önskar att jag hade någon som kom med matlåda till mig - hinner inte riktigt äta för tillfället. Kan du skicka hit Ging med något gott?

    SvaraRadera
  6. Will do madam! En Massaman från Number 1 kanske?

    SvaraRadera
  7. Väderprognoser är inte det mest tillförlitliga här i världen, verkar inte finnas människa att förstå sig på vädergudarna till fullo. Man kanske kan försöka sig på meterologyrket, jag menar "växlande molninghet och spridda skurar", och om det inte skulle vara riktigt rätt så skulle jag nog inte vara den första meterolog att ställa en felprognos. Hoppas ni får bra väder, kram!

    SvaraRadera
  8. Åsa, vi har knallblå himmel och riktigt varmt. Jättebra för Gings cementprojekt :-) Kram

    SvaraRadera