söndag, mars 28, 2010

Prat i kvadrat, nu är det politik i rutan!

På TV sänds ett historiskt möte. De rödas ledare och regeringen möts i direktsändning. De har talat sedan klockan 16 och mycket har blivit sagt... Jag som fattar alldeles för dåligt tittar mest på kroppsspråket, och även det är intressant. Dom har gått från att se ut som om dom är på en söndags-picknick till att se ut som att vilja börja slåss och tillbaka till avspänt leende kamrater igen!

Jag trodde dom slutade nyss, men nu sitter dom där igen! Med stora leenden och småskrattande lämnade de konferensbordet, men det var tydligen bara för en kort paus. De sex är: premiärminister Abhisit, hans närmste man Korbsak Sapavasu och parlamentsledamoten Chamni Sakdiset. Dom bar alla ljusblå skjortor. På den röda sidan fanns Jatuporn Prompan, Weng Tohjirakarn och Veera Musikapong.
Bilden är från TV-sändningarna.


2 kommentarer:

  1. Hej!
    Prat i kvadrat var det bästa jag har hört på länge! :)

    Jag tittade på www.tannetwork.tv där de översatte allting direkt när de pratade.
    Tyckte att det gick bra för Abbe-laget och för det röda laget. De röda behöver nog läsa på lite mer tills i morgon för det verkade inte som om de var det nu.
    Abbe-laget var mer vana att debattera.

    SvaraRadera
  2. Tur att man har dig som håller koll på det politiska läget! Det har varit väldigt tyst på svenska nyheter ett tag, men igår hade de faktiskt ett inslag om pratet i kvadrat........

    SvaraRadera