onsdag, mars 31, 2010

Borta men hemma. Hemma men borta!

Jag är inte hemma - har checkat in hemma! Man måste provbo för att se att det funkar. Så nu bor jag i vårt gamla hus, nya Malee Gardens villa. Än så länge vet jag bara att nätet funkar utmärkt!

Dags för en isté och god bok i hängmattan - i värmen! Ser och hör att det regnat lite varstans på ön. Igår var det storm hos oss också. Men stormen och regnet seglade förbi på fem minuter blankt och regnet var så kort att regnmätaren inte ens bottenfylldes.

11 kommentarer:

  1. Jamen, det låter ju toppen. Klart du måste vet hur det är :oP
    Jag toklängtar till november måste jag säga. Mamma berätta stolt att hon minsann varit inne på hemsidan och kikat på foton från er =D Hon börjar lära sig internet mer å mer, för ett år sen kunde hon i stort sett ingenting så jag är mäkta stolt!
    Ha en underbar eftermiddag och kväll!

    SvaraRadera
  2. Skönt att flytta runt när man ledsnar!

    Åhh, vad jag önskar mig regn också...

    Mys på!

    SvaraRadera
  3. Hängmatta, bok, isté. Vilken lyx! ;)

    SvaraRadera
  4. Hi hii, måste vara ett underbart tillfälle att få agera "mystery shopper". Checkar du in i falskt namn och bär peruk och stora solglasögon? :)

    Ha en riktigt mysig lillsemester! Ser fram emot recensionen av boendet.

    SvaraRadera
  5. Jag gissar att det blir för dig som för mig när jag flyttar till fäboden, 2,5 mil bort. Då slappar jag och njuter. I januari flyttar Anders och jag till "långfäboden", dvs till "vår" lägenhet på Maleé Garden. Det blir härligt. Njut av din fäbodvistelse i huset. Hoppas att det känns underbart.
    kram

    SvaraRadera
  6. Önskar att du får lika trevligt som vi hade i de där fina huset..Själv tar jag kvasten å drar till Hälsingland..Glad Påsk!

    SvaraRadera
  7. Det ÄR väldigt trevligt hos oss! Och nätet funkar faktiskt bättre här än hemma - förvånad!

    Huset är svalt, vilket är bra med tanke på hettan. En halvtimmes regn i natt var allt vi fick nu strålar solen från klarblå himmel igen.

    SvaraRadera
  8. Härligt att höra att ni har det bra. Själv ska jag tillbringa nästa vecka liksom du tillbringar den här, du vet, påsklov =)
    Trevlig Påsk på er, kram!

    SvaraRadera
  9. Åsa, hoppas du får mer lov än jag... jag har mest bara flyttat på mig. Jobbar minst lika mycket. Ska ju ut och lyxa mig senare i april ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  10. Hej Marlee!

    När Bosse blir lite större tänkte jag komma och hälsa på dig. Hoppas att du fyller upp kylskåpet med honung bara

    SvaraRadera
  11. Självklart Kalle, Och vi har ett stort kylskåp!

    SvaraRadera