onsdag, februari 10, 2010

Ringlek på Phuket

Ging kom på den strålande idén att vattna trädgården sittande i poolen. Det krävs lite kreativa idéer för att hålla kylan nu - det är inte bara varmt, det är hett! Växterna ser ut som dom håller på att dö vid sidan om poolen, och det är inte många dagar sedan dom fick vatten senast. Det nästan fräser i marken när man vattnar - jag vill ha ett skyfall som lättar upp luften lite.

Poolringen är en ny, mycket omtyckt leksak som vi fick i present förra veckan. Den är underbar, man kan till och med läsa böcker sittande i poolen. Så nu har jag flera böcker som är tjockare nertill än upptill - dom vilar på min blöta mage när jag flyter runt i nya favoritringen.


9 kommentarer:

  1. Låter helt underbart. Här simmar vi i snö och längtar efter vår och sommarvärmen..

    SvaraRadera
  2. Ging ser ut att må rätt gott! Lite avundsjuk blir man väl.......... Att ligga i poolen och läsa böcker låter otroligt tilltalande! Ska jag prova så småningom..
    Det verkar vara väldigt varmt för årstiden, eller?

    SvaraRadera
  3. Vi pulsar runt i snö. Ging ser ut att ha det skönare. Kram till er båda

    SvaraRadera
  4. Vilken rolig bild,snart är det dax för oss att njuta av varma sköna pool och havsbad. Ha det så skönt i värmen och för att kyla ner era sinnen kan ni ju alltid kolla in min blogg med mycket vinterbilder.

    SvaraRadera
  5. Anonym; simma i snö - det blir snöänglar va?

    Marie-Anne: ja det är ovanligt varmt. Det är som mars nu i februari, men vädret är ju galet överallt.

    Brita, Ging skulle nog tycka det var roligare att skotta snö... åtminstone ett par dagar ;-)

    Annika - ja ni har snö så det räcker...

    SvaraRadera
  6. Alla kvinnor verkar gilla ringar, men nog skulle jag föredra en sådan ni har jämfört med en "glitterring". Simma lugnt, kram!

    SvaraRadera
  7. Leksaker i vattnet är kul, när barnbarnet var här, gjorde vi saker som jag inte visste att jag kunde.
    "Traktorring" gällde när en annan var ung, man fick se till att ha ventilen neråt,släppte man ur luften blev det åka av.
    Nu skall jag bada i havet utan badring!
    Jag vattnar blommorna på vanligt vis varje dag, Puh.

    SvaraRadera
  8. Katarina, det gör han!

    Pelle Vattuman, vilken rolig idé! Synd vi inte har en större pool, då skulle jag fara runt med ventilen öppen varje dag! Bra med barnbarn som kan locka fram lekfullheten. Det är lättare att ha barnsligt kul när barn är i närheten.

    SvaraRadera