söndag, januari 10, 2010

Hemma från hemma

Det var trevligt att vara hotellgäst. Fast semestern blev lite kortare än det var tänkt för kvällen jag skulle flytta in på Malee Garden regnade det så in i vassen att jag inte tog mig ner!

När jag väl flyttade in så var det hängmatteväder och det blev hängmatteläge i flera dagar. Jag kan inte påstå att jag gjorde mycket, men det var heller inte meningen. Om eget skryt luktar illa så stinker jag... för faktum är att det är en himlans trevlig lägenhet! En stor förbättring är fläktarna utomhus som vi satte upp inför denna säsong. Nu kan man verkligen njuta av balkong och uterum nere. Och städerskan fattade att jag var gäst - jag behandlades som vem som helst och fick massor med frukt.

Detta var min utsikt under kortsemestern - eftersom det var en dålig bild redan från början har jag lekt lite med ett bildprogram och gjort den ännu underligare. Nu är jag tillbaka uppe på kullen med hundar, make och dator, vilket känns bra. Kort semester passar mig!


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

12 kommentarer:

 1. Hej!

  Ha ett fortsatt gott nytt år och hälsa Ging och hundarna.
  Skönt med kortsemester oxå. Ladda lite batterier. Hörde att syrran och Hacke är på väg ner till er. Hoppas att ni kommer till Sverige i år och att vi då hinner umgås lite.
  Kram på er alla från Helena :-)

  SvaraRadera
 2. Förstår att du skryter och jag känner i alla fall ingen lukt, det ser jättemysigt ut!

  SvaraRadera
 3. Hej BrittMarie m familj..attans mysigt det här att få kontakt över de vida vidderna... Hit känns ingen lukt av skryt iaf...känns bara skönt att få läsa dina ord o får höra hur du har det...
  Just idag har vi bara 20gr kallt o näsan blev inte blå av kylannär jag promeneradem mina keesar som iof älskar denna kyla...
  Måså himla gott..
  Mvh Gunilla F Hallberg, Hällbo

  SvaraRadera
 4. Det verkar som du kopplat av och njutit.. Bra.

  SvaraRadera
 5. Du har rätt att skryta!
  Hoppas att du - trots kortsemester - hann med att läsa trevliga böcker och filosofera i hängmattan och på balkongen under fläkten!
  Jag får svår abstinens av bilden!

  SvaraRadera
 6. Du skall tala om "att du är glad att du är nöjd"
  Vi är dåliga på det i Sverige, ta i nu då!
  Jag visste väl det, när du inte kunde räta ut något frågetecken så skulle du kroka något.
  Du har väl "spotlight med dimmer" också nu när du äntligen har "fan" på altan och balkong.
  PS vi trivs jättebra i nya "plaiset" titta in om du har vägarna förbi utan kulörta slingor DS

  SvaraRadera
 7. Härligt att ha dig tillbaka i cyberrymden igen, pigg och utvilad. Det var ju en bra början på ditt nyårslöfte. Keep up the good work, kram.

  SvaraRadera
 8. Skönt att det blev bra för dig. Jag blir sjuk av längtan.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Välkommen tillbaka och vad härligt att du är nöjd med både semester och den er fina lägenhet! Varför ska man inte kunna vara nöjd med det man själv åstadkommit? Det är ju inget skryt utan bara ett konstaterande att det blev lyckat. Tycker du det gör andra säkert det också och det är ju ett bra betyg att ta vara på. Har saknat din blogg så det är bra att ordningen är återställd :-)

  SvaraRadera
 10. Helena. Ska bli jättekul att få träffa syrran & Hacke. Dom är precis nu på väg til Arlanda. Jag vet faktiskt inte om vi kommer hem till sommaren... vi får se. Bestämmer oss senare.

  Lotta - doftfritt skryt ;-)

  Hej Gunilla, nätet är perfekt att hålla kontakt över världen med. Det är väl nästa bara keesar som trivs i minus 20 va ;-)

  Katarina - visst är jag duktig ;-)

  Marie-Anne; hann med massor av böcker. Lite knäppt men vi har tänkt till mer på Malee Garden - bättre läslampor där än hemma!

  Mysplutten Pelle, jag är jätteglad och jättenöjd! Kul ni är detockså med ert nya hus. Vi har förresten inte dimmer ute - av praktiska skäl. Jag berättar varför den dag jag kommer förbi i Karon. Fast jag är sällan dit, ungefär lika ofta som du är på rockklubb ;-)

  Åsa, ja bra början. Nu är bara resten kvar ;-)

  Brita, du är inte byggt för svenska vintrar! Kram!

  Annika, Im back - ordningen är återställd. När ska du åka tillbaka då?

  SvaraRadera
 11. Vi åker ner den 13 mars 2010 igen.

  SvaraRadera
 12. Vi åker ner den 13 mars 2010 igen.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.