lördag, november 21, 2009

Nu har vi stöd

Smeden kom i smyg - satte upp räcket och försvann! Det blev jättebra. Jag tror knappt det själv men idag ska jag avsyna det sista byggjobbarna gjort och betala räkningar. Sen är det bara lite shopping och finlir kvar, det är kul!

Till veckan kommer "min" konstnärinna för att designa en tavla till vardagsrummet. Hon har gjort det till lägenheterna tidigare. Jag har peppat henne från start så hon vågade skapa mer egna konstverk och kopiera mindre. Det förvånar mig inte att hennes verksamhet växer och frodas, numer har hon två butiker här i Ban Sayoarn. En där konstnärsvänner skapar kopior på beställning och egna verk i mån av tid. En där de skapar skulpturer och andra vackra saker. Hon målar numer enbart egna verk vilket är jag tycker är bra, hennes talang är för stor för att kopieras bort. Eftersom jag var en av hennes första fans så tar hon mina beställningar även om hon egentligen inte har tid. Dessutom betalar jag inte tillnärmelsevis lika mycket som andra.

I morgon ska jag åka till golfbanan. De som känner mig blir chockade när de läser detta. Men jag ska inte spela golf, jag ska gå på fest! Robert Band spelar för en man som har födelsedagskalas. Så då följer jag med och äter och dricker medan Ging spelar. Tänk va bra man kan ha det ibland.


13 kommentarer:

  1. Även jag blev chockad när du sade golf även om vi inte känner varandra väl men fest lät desto roligare!

    Nä, jag tänkte bara, en bild på dig som fräser iväg på moppen med alla fastsnörda påsar! Men så tänker jag ju alltid i bilder - en skada jag har....

    Ha så kul på fessssttt eee nN.....

    SvaraRadera
  2. susanna, då känner du mig fast du inte känner mig ;-)
    Har just fått reda på att jag helt missuppfattat festen. Det ÄR fest, men det är en golftävling ingen födelsedag. Ibland hör jag dåligt...

    SvaraRadera
  3. Kul att du är nöjd med smedens arbete.
    Smeder kan allting, även gå ut med soporna.
    Gräsmattan nylagd, kan man se på bilden.
    Lägg räkningarna i en skokartong skaka om dra en, är det någon som klagar,hota med: då är du inte med på nästa dragning.
    Inte många som håller sig med egen konstnär!

    SvaraRadera
  4. Det ser kanon ut, det är ju perfekt att veta att man kan åka på en trevlig semester ifall man inte är så rapp i kroppen. Lyllo dig som fixat kuddar och annat finlir, jag har mitt kvar, och det skulle inte göra nåt alls ifall jag inte var tvungen att åka och handla alla saker jag behöver. Nåja, det blir nog kul bara jag kommer iväg =)
    Trevlig helg och ha så kul på festen!

    SvaraRadera
  5. Jokern i leken; Smeder kan även smyga... den här vet att han lovat göra mer så han passade på att sätta ut räcket nr han visste jag inte var där! Skokartong är noterat ;-)

    Åsa, det är roligast efter shopping! Det blir originell fest, från 17 - 21. Tidigt va?!

    SvaraRadera
  6. Va´fint det blev! Och luftigt kring entrén!

    Jag skulle aldrig trott att du skulle spela golf;-)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Snyggt böle! ;)

    Ja, man ser många med otrolig talang för kopior, en talang som borde kunna mynna ut i eget skapande. Kul att du fått "din" konstnärinna att släppa loss :)

    Ha så skoj med finliret!

    SvaraRadera
  8. Rakel, ja visst blev det! Och nu har vi även kvällsbelysning på trädet, såååå fint. Golf - nää ;-) Men det var fri dricka, tjohej!

    Långrygg, böle?! Kopierar-talanger finns det gott om. Eget skapande är inte lika inkomstgivande så jag förstår att det är svårt att ta sig tid att skapa.

    SvaraRadera
  9. Grattis till en kanonfin ramp.
    Nu kan även de hjul-burna ta del av er trevliga service.

    Bra jobbat!

    SvaraRadera
  10. Det där blev ju riktigt fint. Häftigt med "egen" konstnär som ska pryda väggen/väggarna. Nästa gång vi åker på "utflykt till Phuket några dagar ska vi försöka få tillfälle att gästa er.

    SvaraRadera
  11. Tack Siam! När det kommer från dig är det extra värmande! Jag hoppas vi får godkänt på badrummet också. Det är klart förutom småsaker som handdukshängare och armstöd. Den där smyg-smeden smyger bort för snabbt... Men jag SKA få tag på honom förr eller senare!

    Annika, vi ärju häftiga juuuu ;-) Hon ska bara måla en tavla nu. Vi har redan två konstverk av henne i huset som jag köpt tidigare. Klart du måste komma till oss på Phuket någon gång. Kanske ett stopp på vägen till Koh Mook?

    SvaraRadera
  12. Jepp varför inte, Koh Mook vill jag verkligen uppleva....

    SvaraRadera
  13. Annika, Koh Moook ÄR mysigt och stranden har så där mjölfin och kritvit sand.

    SvaraRadera