lördag, oktober 03, 2009

Toa för oblyga


Premiärkvällen på Roberts var superrolig! Så kul att jag tog en vilodag igår... Kom tillbaka till jobbet imorse och såg min stora förvåning att lagerrummet nästan är klart. På en enda dag! Dessa byggjobbare ska även bygga om badrummet och bygga ramp in till huset på framsidan. Med den här farten är det klart mycket tidigare än jag trott. Ojoj - snart måste jag iväg och köpa kakel!

Mest imponerad är jag dock av det faktum att det första dom tog ur bilen när dom kom var ett vattenpass - wow - undrar om dom använder det också?! Man höftar och gissar hejvilt här i landet och använder sällan vattenpass. Vi har ett eget som jag brukar försöka visa med men vi har ändå mycket saker som är "nästan" rakt i alla våra hus. Man hinner inte på dom jämt.

Toadörren sitter nu i lagerrummet så jag använder inte badrummet här. Tänk att sitta där när byggjobbare rantar runt i huset, så kul ska vi inte ha!

I eftermiddag kommer min datatekniker till nya huset. Håll tummarna för att han får igång nätet. Får han det att funka flyttar vi kontoret imorgon.

6 kommentarer:

  1. Det ser ju luftigt och fint ut! :-)

    SvaraRadera
  2. Vi är några som bor med en del övrigt att önska. Men vad är väl ett land fyllt av mjölk och honung, vem vill klafsa runt i dylik smörja. Förresten ett visst mått av spänning vill man ju ha här i livet, men hur, verkar variera. Var förresten på "Frimis" och provade en ny lunchrestaurang i veckan, barhänget vid beställningen kändes ovanligt hemtamt =)

    SvaraRadera
  3. Utan att ha läst kommentarerna tänkte jag skriva precis det Lotta skrev!

    Fantasilöst eller likartat tänk???

    Kram

    SvaraRadera
  4. Lotta & Rakel, javisst är det luftigt! Och idag kan jag använda badrummet, byggjobbarna har ledigt söndagar ;-)

    Åsa, Frimis ja det borde kännas hemtamt ;-) Vi har ju nästan bott där, hahaha!

    SvaraRadera
  5. Där kan man inte sitta i "bloggar tankar" tills någon annan på dörren bankar

    SvaraRadera
  6. Näää Pelle, det blir ingen ro för funderingar där!

    SvaraRadera