tisdag, oktober 13, 2009

Tält var’e här!


För er som trodde jag skojade när jag berättade om Gings annorlunda sätt att campa - så här ser det ut på vårt tak. Han borde heta Karlsson ;-)

Jag skriver inte så mycket om det politiska läget i Thailand för tillfället. Det händer saker, men det är inte så spektakulärt. Det är bara same, same - but different. Folk av olika kulörer demonstrerar ibland och konstitutionen håller på att skrivas om. I söndags sade premiärminister Abhisit Vejjajiva att denna regering minsann lade stor vikt vid att bekämpa korruptionen. Det vore en välsignelse - om jag trodde på det...

Något helt annat : Finns denna människa på riktigt?! Jag skrattade högt när jag läste artikeln. Hon har verkligen ett passande efternamn! (Handlade om Anna Anka - artikeln är borttagen)

5 kommentarer:

  1. "Nice camping site" Ging, "mai peng"
    Nog har man tältat, i lumpen frös håret fast och det rök om fottrasorna kaminen var illröd.
    Nog har det blivit bättre!

    Nog har det blivit sämre,(nu får jag på skallen) skorna står åt fel håll när man går ut!
    Kalsongerna ligger kvar, förr visste man att det var dags att byta när man inte såg dom nedan för sängen."riktiga karlar byter kalsonger på onsdag"
    frukostmackan skall man bre själv.
    osv. Jag tror jag far åt "Amerikat", fast "Thailandet" är inte dumt det heller!

    SvaraRadera
  2. Anna Anka har synts och hörts mycket i svensk media de senaste veckorna. Man skrattar gott åt hennes s.k. råd och tips.

    SvaraRadera
  3. Nöjda Pelle; Gin behöver iaf inte oroa sig för att förfrysa fötter, hahaha!

    Att skorna står åt fel håll är ju för j-vligt - det måste du göra nåt åt ;-)

    Matilda, man borde ju inte bli förvånad över folk men hon tar priset. Det är därför jag undrar om hon är på riktigt eller om hon skruvar till det mot betalning. Fast jag är rädd för att hon är på riktigt!

    SvaraRadera
  4. Tälta på taket! Det var mycket orginellt!

    Jag ser framför mig ett par som knabbats och maken flyttar ut, han tar tältet med sig, men flyttar in igen när det börjar regna. Nu var kanske inte historien den. Numera avskyr jag att tälta, när jag var yngre tältade vi alltid då vi fjällvandrade, skorna var blöta, kläderna fuktiga.. Fast det är de nu också, för det regnar som attan!

    Anna Anka har jag missat, men ser att halva Sverige är upprörda. Vill man ha publicitet väljer man att visa hollywood fruar i lågkonjuktur, då smörjer de dålig TV3 ekonomi, tror jag!

    SvaraRadera
  5. Katarina, min make är underhållande ;-) Och han sover inte där, det är hans stjärnspanar-ställe. Fast vi har vi inte varit osams - blir vi det kanske han flyttar upp, hahaha!

    Jag avskyr att tälta och har alltid gjort det!

    Jag hade också missat Anka tills Pelle kommenterade nåt om henne och jag googlade - och förvånades. Är säker på att TV3 skrattar hela vägen till banken, för hon är spektakulär!

    SvaraRadera