lördag, juli 11, 2009

Rock’n roll på partyglada Phi Phi


Strax efter midnatt gick Climax upp på scen. Diskomusiken var fortfarande på när Ging slog lätt på virveltrumman för att finjustera ljudet. Yeeeah, rock’n roll - vrålade en grabb och började dansa till ljudinställningen. Så laddade var Phi Phi-publiken. Det kunde inte gå fel - och det gjorde det inte heller.

Bandet gjorde superspelningar, dom blev ju självklart lika laddade när dom hade en publik som sjöng med i och dansade till allt. Det tog inte lång stund förrän scenen ingick i dansgolvet. När andra set skulle starta, ungefär när baren borde stänga kom polisen! Men det var bara
Win som ville vara med, partypolisen dansade lika hejvilt som de andra med polisbrickan svängande på bröstet. Med ett stadigt tag i groggen - jo han var i tjänst - svängde han sin lilla pennlampa över publiken som extra diskobelysning. De spelade till 4-tiden på morgonen, långt efter stängningsdags. Polisen Win och alla andra tyckte absolut dom borde spela längre!

Det var vansinnigt roligt att vara med, men det måste vara svårt att var musiker mitt i den dansande gröten. Ging hade trummorna runt sig så han klarade sig bra, han hade en grupp unga luft-trummande killar runt sig. Sångaren Kung och sångerskan Noi syns knappt på bilderna, dom var helt omringade av partyglada. Kung flydde under en period in i ett hörn för att pusta ut och Bass flydde uppför trappan så långt bas-kabeln räckte.


Jag skrattade, drack öl, fotograferade, filmade och skrattade mer. Det var likadant de andra kvällarna - party party! Delvis önskade jag att jag var yngre, delvis var jag glad över att jag inte är yngre ;-)

2 kommentarer:

  1. Låter trevligt, det är kul med party. Yngre,ja så känns det ibland, men f-n vet om man skulle orka ;-)Sköt om er, kram! Kommer att sakna er i Stockholm.

    SvaraRadera
  2. Nää - nu skulle vi nog inte klara ruisrock ;-) Ha det så bra i Sthlm. Kram!

    SvaraRadera