söndag, mars 29, 2009

Det är synd om Ging


Ging har haft hög feber i fem dagar och ändå jobbat. Igår var det så pass illa att vi åkte till Phuket International Hospital. På sjukhuset fick han en spruta, dricka medicin på plats och en hel hög mediciner med sig hem. Det är inte lätt att tillfriskna när man sitter och viftar hejvilt med armar och ben tre-fyra timmar varje kväll.

Så just nu sover Ging hela dagarna för att ha en chans att orka med trummandet. Stackarn!

Bilden är från förra året när han provade öronljus, något han gillade skarpt. Ging är en av de mest avslappnade människor jag känner - han somnade med ett brinnande ljus i örat! Tur jag satt vakt bredvid :-)

Hoppas ni är friska och har en skön söndag - nu åker jag och badar!

6 kommentarer:

  1. Åka och bada och åka och bada... Då får väl ta hand om sjuka Ging och inte bara åka och njuta tycker en avundsjuk Lotta....

    SvaraRadera
  2. Haha, avundsjuks-gröna Lotta. Jag tar hand om Ging genom att försvinna från huset så han får sova ifred!

    Fast jag tror medicinen gjort gott. Han var också grön tidigare - inta av avundsjuka utan av bassilusker. Han har bättre ansiktsfärg idag även om han inte direkt är uppe och steppar runt.

    SvaraRadera
  3. Trist att höra att han är sjuk...jag var lite nyfiken på de där öronljuset...undrade om det fungerar...är de meningen att de skall rensa ens öron eller nåt?

    Är dödens dödsjuk så efter helgen nu ska jag bara vila i sängen oavsett hur länge det tar att bli frisk!

    SvaraRadera
  4. Vad tråkigt att Ging inte mår bra. Är han som alla andra sjuka män? "Lite" gnällig? ;o)

    Jo tack. Jag är rätt frisk, ska inte klaga. Åka och bada får jag däremot vänta med, det är fortfarande is på sjön.

    SvaraRadera
  5. Vad är öronljus till för?

    Och vilken slags vax är dom gjorda av egentligen, låter rätt äckligt ;)

    SvaraRadera
  6. Weirdo: Öronljus är jättebra, det skapas vakuum som dra ut allt skit du har i öronen! Dödens dödsjuk... då hjälper inte vila ;-) Tur du bor i ett land där man kan sjukskriva sig iaf...

    Suss, Ging är rätt ognällig faktiskt, mer kvinnlig - stark till hans stupar ;-) Kan du inte hacka hål och ta ett dopp då?! Det skulla jag göra, nääää - det skulle jag INTE!

    Långrygg, blääää - va har du för fantasi, haha. Bivax är ljusen av. Det skulle kunna vara äckligt, om man tänker lika tokigt som du...

    SvaraRadera