onsdag, augusti 20, 2008

Bra glitter - dålig Glitter - bra glitter!

Bra glitter: Shazam, ett otrooooligt fascinerade program till iPhone som du kan glittra med inför dina vänner ;-) Om du hör en låt som du inte kommer på vad den heter, starta Shazam och inom några sekunder talar programmet om vad som spelas! Det och mycket annat lärde den trevlige iPhone-husdoktorn mig. Han väckte även min iPhone till liv och talade om vad jag inte ska göra framöver för att slippa problem!

Dålig Glitter: Gary! Den före detta popstjärnan har suttit närmare tre år i fängelse i Vietnam, dömd för att utnyttjat väldigt små flickor. Han är redan portförbjuden från Kambodja av pedofil-skäl!
Nu när han släpptes från fängelset skulle han deporteras. På flygplatsen i Bangkok vägrade han kliva på planet till England, tjafsade med passpolisen och sa: I am a free man! När det inte hjälpte påstod han att han höll på att få en hjärtattack och krävde att få checka in på sjukhus. Nix och nej sa’ immigrationspersonalen, kallade in en doktor men vägrade släppa in gräslige Glitter i landet. Läkaren gav honom smärtstillande och respass. Vad jag vet sitter han fortfarande på Suvarnabhumi. Heja, heja passpolisen! Hälsa på Ecpat, organisation som arbetar mot barnsexhandel. Uppdatering: Gary Glitter har deporterats från Thailand till Hongkong. Men Hongkong vägrar också att släppa in honom!
Extra uppdatering; Ha - han var tvungen att flyga till London för ingen ville ha honom! Så nu är han där och ska skrivas in i sexbrottsregister - vilket bl.a. innebär att han inte kommer att kunna resa fritt. HA igen!
Bra glitter: lampor som glittrar i natten, som på bilden i inlägget. Jag skulle gärna sitta där på Kan Eng i Chalong med Ging och smaska på thailändska läckerheter och kall öl!

Läs vad andra bloggare skriver om , , , , ,

10 kommentarer:

  1. Tjong! Här går det undan, tack för tipset om prenumeration! ;)

    Konstigt det där med Dåligt Glitter, tycker dom tog honom nyss, hur kan han vara fri?

    Bra Glitter: Börjar det inte bli dags att komma hem nu?

    SvaraRadera
  2. Långrygg, jag är full av goda ideer, har du inte fattat det?! ;-)

    Dålig Glitter har suttit inne i nästan tre år, ditt minne är nog dåligt också...

    Hem, tja - njaa - kan inte än!

    SvaraRadera
  3. Jag är nog en hjärtlös typ, men vissa brott, t ex utnyttjande av små barn som borde få känna sig trygga med vuxna, fruktansvärt svek, skulle vara belagt med dödsstraff. Vem skulle sakna en kille som Glitter. Han glittrar ju inte ens längre, ser mest bara töntig ut....

    SvaraRadera
  4. Boella, det var trevligt men jag får hoppa över idag... tror jag, man vet aldrig, jag kanske tittar in senare!

    Lotta, jag tror inte på dödsstraff. Men nog borde dom kastreras allt! Minst!!! Jag tror inte dödsstraff hjälper mot nåt, för att då tycker jag brottslingen kommer lindrigt undan. Lås in dom och låt dom funderar resten av livet på vad dom gjort. Sen tycker jag att de borde konfiskera hans pengar för att minska möjligheterna för honnom att utnyttja någon igen.

    Men jag tror på karma - om det finns någon rättvisa i karmavärlden kommer Glitter att återfödas som... äääh - kommer inte ens på något som är jävligt nog!

    SvaraRadera
  5. Vad gäller det dåliga glittret (med förnamn Gary) så vill faktiskt engelsmännen själva ha hem honom.
    Deras Home Secretary, Jacqui Smith, säger att nu vill de ha hem honom till England, så att de kan förbjuda honom att åka utomlands igen. Dessutom lägger de väl in lite extra bevakning på hans aktiviteter inom landet....
    Det lät rätt OK tycker jag - fast om han är ute på promenad och några elakingar är på honom (med ord och/eller en och annan näve), kan ju den engelska polisen kanske välja att titta bort för en stund.....

    SvaraRadera
  6. Cotton-Johanna: Det var bra av England. Inte undra på att han inte vill hem...

    SvaraRadera
  7. Återfödas som kackerlacka?? Som trampas på... kanske en idé.

    Vilken underbar bild från Chalong!
    Vi längtar o längtar...
    snart skickar vi väl en bild på där vi sitter o längtar:-)
    fast det mest är måndag o fredag. Men då går ju tiden fort.

    I morgon ska jag äta surströmming. Mmmmm. Äter du det?

    Kram kram

    SvaraRadera
  8. Nää - surströmming hoppar jag gärna över. Skicka hit nubben bara ;-)

    Vi kan åka til Kann Eng och äta närmare jul!

    ha så trevligt där i norr, ni har väl samma skitväder som oss förmodar jag. Det är bara Ging som har solsken, i monsuntiden som kom av sig!

    SvaraRadera
  9. Den där Gary Glitter borde dom ta och dumpa över havet!
    Tror oxå på karma och han kommer alldeles säkert att få sitt riktiga straff en dag!

    Kan Eng är en favvorestaurang. Skall besöka den när svärmor kommer nästa månad!

    ha det fint!

    SvaraRadera
  10. Hoppas solen fortsätter skina när svärmor kommer då! Kram från den svenska regnet (nu kryddat med åska!)

    SvaraRadera