torsdag, oktober 04, 2007

Free Burma, bloggare mot förtrryck

Free Burma!

Många tusen människor har den senaste tiden försvunnit i Burma - bland annat 2 000 munkar! Var med i aktionen mot miltären, för folket! Läs hur du kan hjälpa till här.

4 kommentarer:

  1. Ja detta är så ruskigt allt det som händer i Burma nu!
    Är gärna med i aktionen mot militären men länken funkar inte som den ska......kram Carina

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat Maleé, det behövs fler människor som bryr sig om sina medmänniskor här i världen. Det är ju bra att en halv miljon protesterar på Avaaz men skrämmande litet antal, med tanke på hur många vi är här i världen, Media är också väldigt snabba på att minska ner skrivandet när det inte är så säljande rubriker längre. Tur att det finns bloggare som håller engagemanget uppe.

    SvaraRadera
  3. tony - håller fullständigt med dig. sett i det stora hela är de som skrivit på ett fåtal, tyvärr bryr sig inte världen om Burma. Och nu verkar de flesta fullständigt skita i det, nya dagar, nya rubriker, nya katastrofer (ursäkta språket)

    Citat nedanför är rätt talande om hur det står till i Burma:

    "The three demands of the protesters—lowering consumer prices, release of Daw Aung San Suu Kyi and political prisoners, and national reconciliation—cannot be satisfied through protest"—Junta's mouthpiece The New Light of Myanmar newspaper"
    Hur kan det göras då? Man ska tacka sin lyckliga stjärna varje dag över att man fötts i Sverige!

    SvaraRadera