tisdag, oktober 02, 2007

Nästan en halv miljon protesterar!

Avaaz som står bakom protestlistorna mot militärjuntan i Burma har fått in närmare 500 000 namn och kommer att gå ut med massiva annonskampanjer i Finacial Times från och med i morgon och i South China Morning Post från och med torsdag. Om du inte skrivit på Burmaprotesten - gör det nu - här!
För du tror väl inte att burmeserna lever i frid och frihet bara för att det blev tyst?! Regeringen skurit av all kontakt med omvärlden, inget kommer ut. Det rapporteras om massarresteringar, dödskjutningar och ockupationer av kloster. Kolla på Mizzima News, detta är verkligheten i Burma. Varning - det är riktigt otäcka bilder på skadade och döda munkar!
Tillägg onsdag 3 oktober, nu har fler än en halv miljon skrivit på som stöd för Burmas folk!

3 kommentarer:

  1. Hej...

    Underbart du vet om att det är bloggarnas internationella dag för Burmeserna i morgon Om du går in på min sida så hittar du länken till hur du ska göra.Hjälp till att sprida...

    SvaraRadera
  2. Tack för de tröstande orden. Ging har rätt. Det är bättre att göra sig av med skiten än att trycka ner allt och känna sig som en ballong som spricker när som helst. Nu ska jag till Reykjavik och shoppa. Kram på er!

    SvaraRadera