söndag, april 15, 2007

Kärt rockar-återseende

Igår kväll gjorde Ging och jag ett nedslag i Patong. Det var första gången på hela säsongen! Men när vi fick veta att våra kompisar Hazy/Dizzy skulle spela på Bike Week-festen var det självklart att åka dit! Det var jättekul att träffa dom och höra dom igen. Förhoppningsvis kommer hela gänget hit på måndag och hälsar på.

Hazy/Dizzy är ett AC/DC-tributeband från Emmaboda. De spelade på Rock City ifjol när Ging jobbade där. Vi träffade även alla andra från Rock City, bland annat Jim, Fredrik och George. Här är Ging, Lang och Egg. Lang är en förra detta elev till Ging som numer trummar på Rock City och Egg är basist i samma band.

4 kommentarer:

  1. Vi var ocksa dar! Vilket os!!! Min son Alexander och nagra grabbar till rockade fett och Alex hamnade till slut pa scen, upplyft av varat gang. Om du var dar, ingick jag i mc-ganget som stod langst fram. Sa superduktiga...lika bra som orginalet. En kvall och natt som vi sent kommer att glomma!
    Catta

    SvaraRadera
  2. Ja visst är dom bra! Vi ska iväg och kolla på Rock City ikväll igen, där de gästspelar sista kvällen. De åker hem imorgon efter nio hektiska dagar. Vi får hoppas Martins röst håller, det är tufft för stämbanden med det sångarläget så många dagar på raken!

    Jag printar din kommentar till killarna, då blir dom glada.

    Jag såg dig förmodligen... utan att veta det :-) Jag stod lite längre bak, fast rätt nära ändå.

    SvaraRadera
  3. Hej och tack för dina bra sidor. Det var bl a härifrån jag fick tips om Rock City. Trots flera Thailandsbesök tidigare hade jag aldrig varit där tidigare. Besökte detta ställe första gången nu i oktober och kommer säkert att besöka vid nästa resa i vinter. Sista kvällen blev jag bjuden på en drink av trummisen, en mycket trevlig person, på dina bilder ser jag att han heter Lang.

    SvaraRadera
  4. Hej anonym, jag har svarat dig här:
    http://gingmalee.blogspot.com/2007/10/i-valet-och-kvalet.html

    SvaraRadera