måndag, oktober 30, 2006

Landdrömmar och skitprat

Det finns ett land som ropar till mig - varför kan inte jag vara som andra människor och samla på frimärken eller trädgårdstomtar? Men nej, jag vill ha mark, hus och trädgård. Det är ju så kul att rita hus och planera och drömma. Vi har redan köpt en liten tomt bredvid vårt hus men det finns en till liten bit jag vill ha. Ging är en bra äkta man som säger ja och amen åt de flesta av mina idéer. Så - kanske blir det en liten landbit till.

Mr Tom har anlänt till Phuket. Han ska bygga hus här nästa år så nu har jag en kompis som är lika överdrivet intresserad som jag av att åka runt och spionera på byggnadsplatser i omgivningen. Trevligt!

Jag bloggar kort idag för jag mår inte riktigt bra. Hela gårdagen var jag klen men förstod inte varför. Tog en liten mitt på dagen-vila som blev lång - sov i närmare fyra timmar! Ändå var jag trött på kvällen. I morse förstod jag anledningen - magen har brakat ihop totalt och jag går inte långt från toaletten idag.

Hjälp mig kära blogg-läsare. Vad i hela friden är detta för maskin? Den går på larvfötter och har en jättelång stång i framändan. Den har rullat förbi här under stort besvär, framhjälpt av en stab unga byggnadsarbetare ett par gånger den här veckan. Uscha - nu måste jag vila igen - attans skitmat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar