måndag, oktober 31, 2011

Ging tömmer banken!

Ostronbanken alltså. Vi är stammisar på Hat Rawai, en fantastisk restaurang vid strandkanten i Rawai. Ging äter nästan jämt ostron, ett set med tre stycken kostar 90 baht. Jag väljer för det mesta vingbönesallad och krabbröra i gul curry. Krabbröran är underbar men passar ej som aptitretande bild, den smakar så mycket bättre än den ser ut. Igår shakade vi ner maten på en bar på vägen hem. Det råkade vara fest. Vi stannade till för att säga hej till musikerna - och blev kvar - länge!


7 kommentarer:

  1. Nu längtar jag - inte efter ostronen (brr)utan efter krabbröran!

    SvaraRadera
  2. Smarrigt, man längtar ner varje gång man tittar in här! (ja även när det handlar om översvämningar, men då av andra skäl)

    SvaraRadera
  3. Ärligt talat så är inte ostron heller speciellt aptitretande på bild ;)

    //TK flitig läsare

    SvaraRadera
  4. Marie-Anne, du kan frossa mycket snart!
    Långrygg, ni får väl ta en Thailandssemester som "vanligt folk" :)

    TK, jag tycker det ser läckrare ut på bild än i verkligheten. Då skulle du se den fantastiska krabbröran... den är allt utom aptitretande på bild :) Har tagit många bilder eftersom det är så gott, men det ser äckligt ut!

    SvaraRadera
  5. ...när Ni båda flyttar till Sverige ska jag bjuda på riktiga kallvattensostron som inte är det bittersta leksörjigt vita som de varmvattensostron vi sätter i oss i Thailand och New Orleans - förvisso är de billiga, men också lekmogna året om. De klaraste av smaker får man av de icke lekmogna vilka inmundigas med behag och välsmak under månader med R i. Påminn mig om erbjudandet, svenska flatostron !

    SvaraRadera