måndag, oktober 04, 2010

Kort om lång

Ban Sayoarns längste man är ca 2 meter lång, det är svårt att avgöra exakt. Han har hållning som en ostkrok och är otroligt smal. Ibland tror jag att han ska gå av. Killen jobbar i vår by med mamma, pappa och syster - alla thailändskt kortvuxna. Hos den trevliga, långa grabben kan du boka flygresor, mejla, kopiera och äta otroligt god Carbonara, hälsar paparazzi-Malee.

7 kommentarer:

  1. Från den höjden får man väl ett väldigt bra perspektiv på saker och ting. Ett annat bra perspektiv får man om man läser Ging och Malee när de skriver om samhällslivet i Thailand. Tyvärr har det inte varit så mycket sånt på sistone. Synd, för det finns så mycket man skulle vilja veta. Evert B, vän av ordningsmakten.

    SvaraRadera
  2. Evert B, Tyvärr räcker tiden inte riktigt till, vi går mot högsäsong och jag hinner inte hålla mig ajour så mycket som jag skulle vilja. Det betyder inte att det inte händer något... som du säkerligen vet. Hettar det till omprioriterar jag säkert men nu är det lite lugnt iaf.

    SvaraRadera
  3. Oj, vilken lång kille. Hade jag hans längd är det rätt troligt att jag skulle lida av "undervikt" och inte underlängd som det är nu. Ha det så bra, Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag förstår. Er blogg är en ren fröjd, ständigt väldigt läsvärd. Särskilt hänförande för mig är de snittsiga samhällsklippen. Stressa inte, det är mycket bra som är! Stort tack från Evert B.

    SvaraRadera
  5. Åsa, jag tycker att han kunde delat med sig en dm till dig och mig ;-) Kram

    Tack Evert - det värmer!

    SvaraRadera
  6. Ja, de finns, de olika, överallt i världen, (nu skall man tycka olika i Sverige också)
    Vid Karon School har de läsk stånd och säljer till skolungdomarna så de blir feta.
    Och svettas gör de också Thaifolket, åtminstone de som "hantverkade" hos mig.
    Alltså kan vi konstatera att de är som folk är mest.
    Pelle-Ordinär

    SvaraRadera
  7. Ja Pelle, och Ja Pelle och Ja Pelle ;-) Men till slut: Nej Pelle, du är inte ordinar, du är ju Pelle!

    SvaraRadera