torsdag, september 02, 2010

En smal sak

Dom bygger en hel del runt om på Phuket. Detta projekt hemma i byn Ban Sayoarn kan inte jag köpa något affärsutrymme i, skulle få dra in magen när jag gick in... För en gångs skull stämmer bilden på reklamtavlan med verkligheten. Det är en mycket smal tomt. Det blir ett mycket smalt hus. Tror du att projektet kan bli din smala lycka så är det bara att ringa!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

  1. Hehe det skulle nog jag få slå ur hågen också har jag en känsla av!
    Den här sommaren har inte varit fördelaktig för kröppa precis! Men just nu skiter jag i det faktiskt. Tack för din kram :-)
    Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Det där ser väl inte så kul ut? Iofs har jag tappat(!) ett par kilon i flytten (bra bantningskur, tydligen) men jag skulle nog känna mig rätt instängd...........

    SvaraRadera
  3. Oj, ”office light”! Skulle nog sakna kollegorna på andra sidan korridoren, som alltså inte finns eftersom alla redan sitter i korridoren. Tänk också vilken vånda att behöva bestämma sig innan man tar steget in på kontoret (i sidled så klart) åt vilket håll man vill arbeta. Ska jag placera mig med ansiktet ut mot gatan kanske, utsikt är ju alltid trevligt... men tänk om jag behöver häftapparaten och pärmarna bakom mig… nä, kanske säkrast att vända baken utåt… men då ser jag ju inte vad det är för väder… osv.
    ;-)

    SvaraRadera
  4. Carina, hoppas du mår finfint snart!

    Marie-Anne; Jag tycker det är ett vansinnigt hus, men det finns säkert dom som tycker det är fantastiskt. Smaken är som baken... även om det i detta fall inte får vara speceiellt stor bak, whohahaha!

    Hannele, du får ha pärmarna bredvid dig ;-)

    SvaraRadera