söndag, augusti 08, 2010

Malee Garden - boka inför vintern!

Jag vet att det fortfarande är sommar därhemma, men om du vill komma till oss i vinter är det hög tid att boka. Vi har väldigt många bokningar redan, vilket vi naturligtvis tycker är himlans trevligt. Jul är redan fullbokat och vi har bara en lägenhet ledig över nyår. Speciellt kul är det att så många väljer att komma tillbaka till oss, hela 70% av de som bokat är återkommande gäster. Folk trivs hos oss!



5 kommentarer:

  1. Tur att jag redan har bokat - här går det undan! Det är inte så konstigt att många kommer tillbaka - Malee Garden och byn är underbara! Säger jag som snart kommer för tredje gången på drygt ett år!

    SvaraRadera
  2. Vi tittar på flyg och tänkte boka hos er till jul. Är det säkra bokningar eller finns det hopp om att något kan komma att avbokas? Vi skulle vilja ha en lägenhet (2 vuxna och 1 barn)

    Hälsningar Lina med familj

    SvaraRadera
  3. Marie-Anne; du är ju nästan inneboende, haha!

    Lina; ledsen, men julens bokningar är helt säkra. Om ni hittar biljetter så kanske ni kan komma över nyår? From 29 dec har vi en lägenhet fram till 11 jan.

    SvaraRadera
  4. Jo, jag gillar Norrland, men jag gillar Thailand med. Och i Thailand har jag ju ett favoritställe med otroligt bra service och trevligt bemötande, såklart man kommer tillbaka då. Kram !

    SvaraRadera
  5. Åsa, ni kanske ska fira jul med oss nästa år? Förresten tycker jag Norrland & Thailand är lite lika... fast kanske inte vädermässigt ;-) Kram

    SvaraRadera