torsdag, augusti 05, 2010

Amazing Thailand

Nu jobbar turistorganisationen för högtryck, förtroende för landet som spännande, vackert och säkert måste återställas. Och Thailand är Amazing på många sätt:

10 000 personer planerer att demonstrera mot Kambodja och planerna för det omstridda templet. Det går finfint - de har fått klartecken. I Chiang Mai stod fem ungdomar och höll upp skyltar som protest mot alla dödsfall under oroligheterna i Bangkok och undantagstillståndet. Dom jagades bort och en av dom, en 16 årig grabb, skickades på en tre timmar lång psykundersökning. Amazing! Tillägg fredag 6 aug: Nu går CRES och DSI ut och varnar de som ska demonstrerar mot Kambodja att dom måste ta det försiktigt, de riskerar att bryta mot undantagstillstånet (bara riskerar?).

Åklagarmyndigheten har återigen skjutit upp beslut om de ska åtala någon från de gula lägret för den 193 dagar långa ockupationen av regeringshuset 2008. Nytt (icke?)beslut ska tas 7 oktober. Amazing!


En skolorkester från Phitsanulok har spelat och marscherat hem både en guldmedalj och en bronsmedalj vid en internationell tävling i Tyskland, Amazing!



5 kommentarer:

  1. Ja jösses, man undrar om de tror att inte omvärlden får reda på deras feghet vad gäller de gula. De kan ju försöka promota Thailand allt vad de orkar, men läskunniga tycker väl att det är bortkastade pengar....

    SvaraRadera
  2. Trist att sådant händer men som tur är ser man inte så mycket av det i varken Rawai eller i PHuket.

    SvaraRadera
  3. Lotta, folk bryr sig inte...

    Rawai; näää - jag har aldrig sett någon skolorkester, har du? ;-)

    SvaraRadera
  4. Här i Bollnäs ser vi vår skolorkester så gott som varje lördag, uppskattas av många. Ha det bra mitt ilivet, kram

    SvaraRadera
  5. Åsa, saknar Pelle när skolorkestern kommer på tal... Ha det så bra du med! Kram!

    SvaraRadera