måndag, mars 15, 2010

Blod väcker ont blod


Snälla säg att detta bara är överdriven retorik och att de inte tänker sätta hotet i verket:

Nuttawat, en av de röda ledarna har nyss berättat om upptrappningen av protesterna mot regeringen. De planerar att tappa folk på blod och sedan hälla blodet runt regeringsbygggnaden för att visa hur styret dränerar landet! Dom har ca 100 000 möjliga bloddonatorer.

NEJ! Om man bortser från att det är taskigt mot alla människor som behöver blod så undrar jag över den rent hygieniska frågan. Har de röda rena nålar till alla som ska donera? Ska dom stänka runt blod som kan vara smittat med både det ena och det andra? Det här känns allt utom genomtänkt - det är en riktigt dum idé tycker jag!

Shit, på ren svengelska. Minuten efter blod-nyheten skadades 2 soldater i en granatattack mot ett infanteriregemente alldeles bredvid NBTs TV-station!

3 kommentarer:

  1. Men fy, det låter fruktansvärt.. Och som du säger, inte genomtänkt alls. Jag hoppas att det är någon som kommer på vettigare tankar och avblåser det hela.. Hoppas kan man ju alltid göra...

    SvaraRadera
  2. Shit, ja! Undrar vad det var för ett ljushuvud som kom på den "goda" idèn? Tack för all rapportering!

    SvaraRadera
  3. Ammi, ingen avblåsning. De tappar blod just nu...

    Marie-Anne, ja man kan undra. Inte Thaksin, som annars kommer med mycket "goda idéer" (OBS ironi) eftersom han inte ens nämnde blod vid sitt telfonsamtal igår kväll. De visar att det var itne han - det visar även att samtalet var inspelat i förväg för han sa inte ett ord om granater heller.

    SvaraRadera