onsdag, april 15, 2009

Kommer du ihåg Thailand?


Kommer du ihåg landet där innevånarna ler, äter god mat och sover mycket och gärna? Kommer du ihåg landet där turisterna viftar med tårna i den varma sanden, njuter av värme, massage och billiga shoppingrundor? Det landet är tillbaka!

Jag kommer med säkerhet att återvända till den politiska situationen här i bloggen. Landet är i akut behov av förändring. Men för en stund, låt oss njuta av stillheten - WELCOME TO THAILAND!

8 kommentarer:

  1. Det är rätt, njut!

    Jag längtar redan tillbaka!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag kommer, jag kommer, fast först om fem veckor. Och lilla Huay Yang tror jag det är rätt lugnt, där hördes inte ett pip och ändå höll de gula på som värst då. Vi fick ju två s k extradagar i det leende landet :-)

    SvaraRadera
  3. Thailand befinner sig nu på gränsen mellan demokrati och militärstyre.
    Läget är oroligt.
    Att åka dit nu är oetiskt och egoistiskt.
    Skippa Thailand!

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att det - just nu - är lugnt!
    Nej, skippa inte Thailand!

    SvaraRadera
  5. John, Thailand är en ny demokrati, demokrati är svårt och tar tid. Det är inte NU de befinner sig på gränsen mellan demokrati och militärstyre - balansgången är och har varit en realitet från deras första stapplande steg mot demokrati. Läget håller NU äntligen på att ifrågasättas och förändras.

    Varför skulle, i det läget, en bojkott mot landet hjälpa demokratirörelsen och thailändarna? Som jag ser det är det tvärtom. Om det finns några som gärna som skulle vilja stöka runt i landet utan inblandning så är det militären.

    Utveckla gärna din tes varför du tycker det är oetiskt och egoistiskt att resa dit. Varför borde man bojkotta landet och vilka fördelar skulle dylik aktion kunna ge det thailändska folket?

    SvaraRadera
  6. BRA MALEE....Tack! VVS medlem

    SvaraRadera
  7. Visst kommer jag ihåg Thailand, och jag kommer tillbaka, var så säker. Kommer du ihåg Perssons Pack, tåg till Alfta en juldag bland annat, jag kommer att sakna dig i Freluga i sommar. Sköt om er, kram!

    SvaraRadera
  8. Jag kommer ihåg - och jag är avundsjuk! Kran!

    SvaraRadera