onsdag, april 22, 2009

Jag, en glad men obalanserad soffpotatis!

Redan i somras fick jag min dom: Du är en soffpotatis. Du är obalanserad. Du är en amatör! Det var min nya tränare som kom med dessa hårda omdömen - spelet WiiFit! Trots det tycker jag att det är jättekul! Det finns massor av olika saker att träna, jag är rätt kass på det mesta. Det finns dock en träningsform som jag blev mästare på direkt. Det är en form av meditation, det går alltså ut på att sitta stilla. Det är jag mycket bra på! Är någon förvånad?
För att leka/träna med WiiFit behöver du Nintendo Wii. Sen är det bara att stoppa in WiiFit-cd’n och ställa dig på den speciella tränings-plattan som tillhör programmet.

Jag började använda WiiFit hemma i Sverige, men det var jättesvårt! Allting var spegelvänt. Jag skulle nicka bollar, när bollarna kom flygande på min högra sida måste jag böja mig åt vänster. Oj, vilka problem jag hade att nicka rätt! I slalombac
ken var det extra svårt - försök själv att böja dig tvärt emot hur du gör i vanlig backe! Efter en vecka kom jag på att jag vänt plattan man står på åt fel håll... ooops! Det blev betydligt lättare när jag vände den rätt och slapp göra övningarna bakvänt - ooops igen!

Så nu vet ni vad jag sysslar med här under lågsäsong. Jag leker mig i form, rockar rockring, fångar firrar på isflak, åker slalom och kör stepup med små datagubbar! Det kanske är tur så mycket mat som jag fått på sistone. Igår, strax innan Bangkok-släkten åkte hem, kom dom med två extra tallrikar. En omelett och min älsklingsmat, stekt bröd med kycklingröra och inlagd gurka med chili!

9 kommentarer:

  1. Ser syndigt gott ut...

    SvaraRadera
  2. Ser verkligen gott ut det där! Wii fit är ett kul spel tycker jag! Rätt bra sätt att komma i form för soffpotatisar! :o)

    SvaraRadera
  3. wow, jag har bara hört talas om den där WiiFit, men det verkar ju riktigt roligt. Lycka till mot dina nya mål!

    SvaraRadera
  4. Du är dig lik i Wii fit-format tycker jag! Finns det träningsprogram för att hiva öl eller tömma whisky-flaskor också? Det borde du väl ha koll på även om du är obalanserad i skidbacken, hahahaha!

    Kram från en partykamrat!

    SvaraRadera
  5. Vilka idéer! Jag borde nog testa...

    Jag har också soffat till mig, inga promenader och mycket dator, fast med andra program än Wii fit.
    Lite vårrensning skulle inte skada. Jag tror jag börjar med att cykla till jobbet, kanske till veckan?

    Kram

    SvaraRadera
  6. Oj då, nu blev det fel avsändare. Det var min son som nyss häckade här!

    SvaraRadera
  7. Lotta, gott är aldrigt syndigt. Syndigt är att inte äta gott ;-)

    Weirdo, vi kanske skulle ta våra avatars och jogga i cyberrymden, haha!

    Katarina; det är RIKTIGT roligt - köp!

    Anonym; Just party-musklerna är rätt vältränade redan ;-)

    Rakel; Du skulle gilla det. Jag kan rikitgt se du rocka loss med rockring upp i Boden ;-)

    SvaraRadera
  8. Vad gott det ser ut!!!!
    Skönt att höra att Ging mår bra igen, synd bara att vi inte hann ses när vi var nere.. Nästa gång vi kommer bor vi hos er :) Ha det gott och hälsa. Kram Jessica och Jakob

    SvaraRadera
  9. Det var gott - det är slut på maten nu ;-)
    Ja det stämde en aaaaning dåligt för oss den här gången, ses nästa gäng!

    Kram!

    SvaraRadera