fredag, april 17, 2009

Jag är i mathimlen!


Svärfar och hans fru Oan är på besök. När dom semestrar lagar dom mat, sen vilar dom lite. Sen lagar dom mat, sen vilar dom lite... ja, ni förstår. Det bjuds på mat mest hela tiden, kommer jag inte in till dom så kommer dom smygande med pytsar och tallrikar. Eftersom dom är Bangkokbor är det mycket smak men inga brännande kryddor. Jättegott! Maten här i söder är mer kryddstark.

Kul är: Ging är frisk! Den senaste tiden har han varit helt feberfri och helt pigg. Eftersom läkaren säger att motion är bra börjar Ging trumma ikväll. Det, om något, är väl motion sa’ han när jag tyckte att han kanske skulle vila några dagar till... Nu rycker det verkligen i trummarben och armar. Skulle han inte få börja jobba nu så dunkar han nog snart sönder digitaltrummorna här hemma ;-)
Inte lika kul är: den gule ledaren Sondhi Limthongkul attackerades i morse. Hans bil besköts av okända män i en pickup. Chauffören är allvarligt skadad. Sondhi opereras akut just nu, en kula sitter i hans hjärna (tillägg senare: operationen gick bra, Sondhi klarade sig bra. Han håller tydligen redan låda på sjukhuset). Sondhi var på väg till sin tidningsredaktion när pickupen blockerade vägen. Förövarna sköt sönder däcken och sköt sedan med automatvapen rakt in i bilen. 

7 kommentarer:

  1. Skönt att läsa att Ging kryat på sig. Mmmm va härligt med gott käk, njut nu av deras kokkonster!

    SvaraRadera
  2. Tack för senast Britt-Marie!

    Ang "Kul 1": Jag gläds med dig och Ging. Osis att jag inte kunde träffa honom vid mitt besök i februari då han hämtade inkommande gäster.

    Ang "Kul 2": Jag har tidigare sett Youtube-filmen om Susan Boyle och jag fick ståpäls när hon började sjunga. Riktigt kul! Man skall inte döma pälsen efter håren eller vad det heter...

    Ang "Inte lika kul är": Tack också för din fortlöpande initierade info om situationen i Thailand och framför allt i Bangkok.

    Há dé gôtt!

    SvaraRadera
  3. Katarina, jag äter så magen står i fyra hörn ;-) Måste passa på som du säger, de åker på tisdag!

    Uffe; Du får hälsa på en gång till! Jag har förstått att många sett Susan-videon. När man bor här blir man lite efter ibland ;-)

    SvaraRadera
  4. Jag är också efter då - satan i gatan vad bra....juryns miner är obetalbara....fantastiskt...../S

    SvaraRadera
  5. Susanna, du bor ju också här så det är inte underligt att även du ligger efter vad gäller europeiska nyheter ;-) Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Britt-Marie, vet att jag är lite efter med kommentarerna men väldigt skönt att Mr Ging mår bättre. Var inte alls roligt att höra att han var så dålig. sköt nu om er och kul att höra att du nu också är kompis med Susanna i Bangkok som också är "min" kompis. Länge leve alla bloggbrudar!

    SvaraRadera
  7. Hej Ingrid! Jag är ofta efter vad gäller andras bloggar... tid du vet ;-)

    Ja heja vi bloggbrudar! Kram

    SvaraRadera