måndag, april 20, 2009

Himlans vacker himmel


Igår kväll var himlen rosa, röd, blå och svart samtidigt. Säga vad man vill, men lite ostadigt väder gör himlen vackrare! Vi har solsken varje dag här på Phuket, men vi har även mulet varje dag och de flesta dagar kommer det en kort skur. När det inte är molnigt längtar man efter molnen... det är hett som i en bastu när solen är framme! Hot like hell är det enligt mig, Hot like Bangkok är det enligt Ging.

I morgon åker svärfar och Oan tillbaka till huvudstaden. Personalen på stamrestaurangen J-Fai blir nog glada - dom tror förmodligen att jag åkt tillbaka till Sverige. Har inte varit dit sedan släkten kom på besök! 

5 kommentarer:

  1. Åh, va härliga färger på himlen, det känns mystiskt mysigt. Ha en bra vecka.

    SvaraRadera
  2. Vilken färgprakt! Jag är svag för när naturen ger oss skådespel på alla vis så det här hade jag uppskattat att få se.

    SvaraRadera
  3. Väldigt vackert.
    Hur är vädret i Phuket under juli-aug?

    SvaraRadera
  4. Underbart vackert! Skulle gärna ha sett det live.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Alla: Det var fantastiskt vackert, vackrare i verkligheten förstås! Har sällan sett nåt liknande, även om himlen här bjuder på olikfärgade skådespel lite då och då.

    Smilla; juli-aug som nu ungefär. Sol, moln & regn blandat. Det finns mycket väderprat på Thailandforum.se Kolla under avdelningen "väder". Sen finns Jamies väderblogg: http://phuket-weather.blogspot.com/

    Brita; Tänkte faktiskt på dig och dina himla-spaningar när det var som färggrannast!

    SvaraRadera