onsdag, januari 28, 2009

Resa i Thailand på TV


Idag på "Efter 10" med Malou Siverts har resböcker avhandlats med hjälp av
Fritidsresors Lottie Knutsson. Min "Resa i Thailand" är sympatisk, kul!

Tycker även det är lite skojigt att de säger att jag heter Britt-Marie Bergman men hoppar över mitt andra efternamn:Saengkhamchu. Det var väl för svårt att uttala kanske?!

Roligt är också att de avhandlar min kollega Ingrid Booz Morejohns senaste Kinabok. Kolla in den duktiga fotografens blogg här.


Min bok är även med i Malous bokklubb, trevligt!

15 kommentarer:

  1. Ojdå, det var inte illa! Min bloggkompis är tv-kändis! :)

    SvaraRadera
  2. Får hoppas "gratisreklamen" ger avtryck i bokförsäljningen din ;)

    Saengkhamchu...det ska väl inte vara så svårt att uttala? Högst Osympatiskt av Malou att inte övningsköra på efternamnet innan sändning ;)

    Mvh/

    MangeUdon

    SvaraRadera
  3. Jättekul!
    Å tack för länken så jag fick se det!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Långrygg, snacka om "jag mötte Lassie". Du har en bloggkompis vars bok är pytteliten tv-kändis - Och det utan att dansa ;-)

    Mange, Saengkhamchu är inte lätt... men vackert ;-)
    Rakel, visst är det kul kära bloggar-PR-kvinna i norr! Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag har också en kompis som är TV-kändis, så det så. Här finns inget litet eller stort. Kul att se klippet å kul att din bok var med, fast den är ju bra så det ska den ju vara. Till nästa gång har de nog lärt sig uttala ditt efternamn, jag menar när du är gäst i programmet istället för Lottie Knutsson. Då skall jag försöka se hela programmet och inte kolla på datorn efteråt ;) Ha det bra, kram. Själv går jag ner i min källare.

    SvaraRadera
  6. Grattis, grattis.
    De har "sålt" boken till mig iallafall. Jag brukar resa till 1-2 nya platser var gg jag är i Thailand. Men det är ett evigt letande på internet efter bra hotell, stränder m.m.
    Vilken strålande lösning. Jag går och köper din bok istället.
    Snygg layout på bokomslaget!

    SvaraRadera
  7. Åsa, du har väl en massa tv-kändis-kompisar? Hela Bollnäs-kören t.ex! Gå ner i din källare du, jag ser fram emot att följa med ner när jag kommer hem!

    Silvia, du borde väl ha rätt bra koll på landet? Om inte du har det borde väl din man ha det?

    SvaraRadera
  8. Häftigt Malée! Nu är du TV-kändis också :o) Jag hoppas också att det här sätter lite fart på försäljningen av din ju så himla trevliga bok. Det är en riktig "må bra"-bok!

    SvaraRadera
  9. Må bra bok... trevligt omdöme Suss, TACK!

    SvaraRadera
  10. Jag har boken (vad jag kallar orginalet) i bokhyllan hemma, den kom inte med tyvärr, men Britt-Marie uppdaterar mig nog, vi är faktiskt kompisar så de så.
    Nästa resa skall den garanterat ligga överst, den är skriven med en personlig knorr, (tänkte använda ordet touch, vet inte hur det stavas) den som läser bloggen förstår.

    SvaraRadera
  11. By the way orkideérna var i dom sälla blomsterlanden, men återföddes som orkideér "take care" ingick i priset när vi är i Sverige, våran "Landlady" skull sköta dom förra, hon får sparken, hon är nog Kines, Thaifolk, dom kan "take care"

    SvaraRadera
  12. Pelle, det går lika bra med knorr ;-) Ni får köpa nya orkidéer, det gör vi ideligen - vi "take care" själv och borde fått sparken många gånger om!

    SvaraRadera
  13. Jag tycker din bok är underbar! Jag plockar fram den när Thailandsabstinensen slår till. Nu måste jag bara köpa nya upplagan!

    mvh Lena

    SvaraRadera
  14. Va, hur kunde jag missa detta, såg ju programmet! Måste ha varit precis när jag sprang ner i tvättstugan antagligen!
    Men jag ska se nu istället, roligt eftersom jag själv har boken och använt den flitigt.
    Hade ju till och med mig med i ryggsäcken sist vi var i Thailand :-)
    Team Hanna var grymt bra, hade de inte vunnit vet jag inte vad.......
    Kram Carina

    SvaraRadera
  15. Tack för det Lena C.

    Carina, tvätta, tråååkigt! Ja visst är dom duktiga på att sjunga i Bollnäs! Kram

    SvaraRadera