tisdag, november 25, 2008

Suvarnabhumi stängt pga PAD-demonstrationer!


Jag hoppas ni inte flyger hit precis just nu.. Suvarnabhumi flygplats har tvingats stänga eftersom PADs demonstranter tagit över flygplasen. Ni som känner folk på väg till Thailand, ingen orsak till oro. Inkommande plan släpps in. Problemet är att inga flyg lämnar flygplatsen just nu. Demonstranterna väntar på premiärministern som ska vara på väg hem efter en jobb-resa till Peru, men planet är försenat så vi vet inte hur länge de kommer att stoppa upp trafiken.

En URSÄKT från mig och framförallt från det thailändska folket som till den allra största delen inte vill vara med på - eller ens förknippas med dylika protester!

Tilläggg närmare klockan ett på natten; Premiärministerns plan är ombokat - han kommer att landa i Chiang Mai. Det borde betyda att PAD släpper ockupationen av Suvarnabhumi! Hoppas det... nu måste jag sova! Natti, natti!

3 kommentarer:

  1. Det verkar rörigt hos er, men efter ett tag så har jag lärt mig att det märks nästan mer i Sverige än i den del av Thailand där ni bor. Även idag på nyheterna så kom en svensk röst från Bankok som berättade om att det inte märktes en där om man höll sig till de vanliga turiststråken. Jag hoppas att det inte ställer till det alltför mycket för er. Fyra veckor kvar, kram!

    SvaraRadera
  2. Som det politiska läget varit i Thailand under de senaste åren så undrar jag alls varför svenskar åker dit!

    SvaraRadera
  3. Åsa, ja hos oss märks det inte, men det är mer än lovligt rörigt i Bangkok just nu.

    A.P.SE: Just nu är det ovanligt besvärligt. Politiken är ofta en cirkus men de brukar inte belägra flygplatser.

    Om du undrar varför svenska åker till Thailand betyder det nog att du aldrig varit här. Man brukar förstå varför om man varit till Thailand.

    SvaraRadera