söndag, augusti 31, 2008

PAD: thailändare är för dumma för att rösta


Kan någon ge PADs ledning en ordbok? Det räcker med sidan där ordet DEMOKRATI står!
Nu har de avslöjat sina intentioner och precis som jag fruktat demonstrerar de inte FÖR demokrati - de demonstrerar MOT! De tycker inte att landet är redo för västerländsk demokrati, de vill att folket ska få välja 30% av av de som ska regera. De andra 70% ska utses av en grupp bildade människor för att:
PAD anser att det thailänska folket är allt för outtbildade för att kunna fatta vilka politiker som är hederliga och vilka som inte är det.


SKANDAL! Detta är en jättenyhet som försvinner i mediabruset. Vet demonstranterna att de mascherar för att nedmontera demokratin? Vet kvinnan på bilden att hon slåss mot polisen för att hon i framtiden inte ska kunna att påverka vem som styr landet?!

De fredliga PAD-demonstranterna kanske borde slå upp ordet fredlig också. Polisen hittade machetes, batonger, järnrör och en otrolig mängd golfklubbor när de skingrade massorna häromdagen. En PAD-vakt har stolt berättat om va fiffiga dom var för att polisen inte skulle komma in på området vid regringsbyggnaden: Vi lindade långa ledningar runt järnportarna och kopplade ihop dom med ett portabelt batteri. När polisen närmade sig slog vi på strömmen så det sprakade och gnistrade! Kan det anses vara fredligt?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar