torsdag, februari 14, 2008

Tillbaka till Bangkok

I morgon åker mor Gunbritt hem till Sverige efter tre veckor hos oss. Oj va fort det gått. Känns som vi alldeles nyss körde upp för att hämta henne!

Jag följer med henne till Bangkok, den här gången flyger vi så vi slipper komma vilse.
Ging stannar hemma, jag ska ut och roa mig på egen hand i storsta’n. Passar jag på att lyxa till det och bor på Prathumwan Princess! Det är jättefint och har ett superläge, det ligger i anslutning MBK - har till och med egen ingång till varuhuset. Undrar om jag ska packa bikini? Dom har pool också - ooh, va jag känner mig lyxig just nu ;-)

Vi ses och hörs under nästa vecka. Ha en riktigt trevlig helg varhelst i världen du är!

7 kommentarer:

  1. Kom ihåg att kolla att ni kommer till rätt flygplats bara. Om jag förstått rätt går en del inrikes till gamla flygplatsen. Det är ju ganska långt mellan nya och gamla tror jag.

    SvaraRadera
  2. Jo då, det har jag kollat noga - min mor fortsätter till Sverige så det är rätt viktigt att vi flyger till Suvarnabhumi ;-)

    SvaraRadera
  3. vad härligt det låter!!
    hotellet ser väldigt fint ut!
    hoppas du får det underbart och din mamma en trygg resa hem!
    Kaarina

    SvaraRadera
  4. Visst är det ett härligt hotell!? :-)
    /Micke

    SvaraRadera
  5. Kaarina, mor är redan tillbaka i Sverige - hemresan gick finfint. Jag är redan tillbaka här hemma, min resa gick också finfint!

    MIcke & Leena, Jaaaaa - fast lite farligt med läget... Mycket shopping väldigt nära ;-)

    SvaraRadera
  6. Jag blev så inspirerad av att träffa dig så jag satte mig och programmerade en helt egen blog när jag kom hem, du har fått en hedersplats på mina länkar.

    Besök gärna min blog.

    Livet i Thailand
    http://www.deas.se

    SvaraRadera
  7. Kul att inspirera och kul att läsa! Jag har lagt in dig i mina Thailands-länkar också. Hörs och ses, om inte i IRL så på forum och bloggar!

    SvaraRadera