lördag, september 15, 2007

Om tre veckor landar vi på Phuket

Insåg idag att vi åker snart! Var har sommaren tagit vägen, det har gått orimligt fort i år! Har inte hunnit hälsa på alla jag vill, och inte göra allt jag vill. Men, men vi kommer ju hem nästa år igen, och det känns inte helt fel att snart sitta med en kall Chang - eller två :-) och njuta av solen som sänker sig ned i havet.

I morgon åker vi till Bollnäs för att spendera några dagar med familjen. Sen är det dags att fixa och dona. Det är bokinköp och annat smått och gott som måste ordnas innan man kan vara borta i ett halvår. Bland annat måste jag ta tag i försäkringsbiten, vi tänker reseförsäkra Ging också i år. Han har svenskt personnummer nu - då kan han försäkras. Visserligen har han tillgång till den thailändska allmän-sjukvården, men den är inte mycket att ha om man blir sjuk!

9 kommentarer:

  1. Trevlig resa, eller resor! Jag antar att det finns en och annan som är lite avis på att ni kan sticka iväg på ett halvår.

    Ha det så gott!

    SvaraRadera
  2. Ha det jättebra i Thailand. Det skulle vara underbart om jag också kunde leva på båda ställena. Men det kan jag kanske om några år eller så. Vem vet...
    Kram!!

    SvaraRadera
  3. Ta ett plan som stannar på landningsbanan för guds skull! Ha det underbart, vi åker ner den 9 november, men bara för tre veckor. Hoppas att kunna vara längre om tre år om jag har tur....

    SvaraRadera
  4. Men skulle bilden inte kunna vara från Bollnäs. "Sjön" med hopptornet kanske också kan bjuda på vackra solnedgångar - icke att förakta..... ;-)
    Cotton-Johanna

    SvaraRadera
  5. Vilken vacker bild! Otroligt stämningsfull. Men jag haller inte riktigt med om att den skulle kunna vara fran bollnäs... ;)

    SvaraRadera
  6. Hoho, var e du Malee?
    Hoppas verkligen inte att ni på något sätt är drabbad av den tragiska olyckan som hände på Phuket i söndags/ Kramar Carina

    SvaraRadera
  7. Bollnäs, hohoho! Näää - inte direkt!

    Carina - jag är HÄR - men har varit där... dvs lediga dagar i Bollnäs utan att koppla upp mig.

    SvaraRadera
  8. Aha, va bra, då vet jag,haha,
    verkar ju nästan som jag ska hålla koll på er. Så är det inte utan jag var nog mest orolig att ni var drabbade på nå´t sätt av olyckan.
    Skönt att så inte var fallet!
    Kramis Carina

    SvaraRadera
  9. Bara trevligt att någon bryr sig om en! Håller lite koll på dig jag med ;-) Kram!

    SvaraRadera