måndag, september 10, 2007

Har jag för lite att göra?

Dessa test snubblade jag över för ett tag sen, tyvärr har jag glömt hos vem jag var och surfade! Riktig skojiga test, här ser ni hur jag är men - det är pinsamt va’ rejäl jag verkar! Min personlighet påminner mest om ett par fotriktiga skor... hur kul är det... egentligen ;-)


12 kommentarer:

  1. Nix, inte hos mig var det iallafall!
    Själv var jag Platoon när det gällde filmen, ska göra den andra också.
    Kramis Carina

    SvaraRadera
  2. Platoon?! Är inte det en krigsfilm?! Dt låter farligt... Kram!

    SvaraRadera
  3. Detta var skojigt, men jag vet inte angående resultatet? Gudfadern och Gandhi, känns lite motsägelsefullt. Fast det är väl bara att ge upp och acceptera att man är en dubbelnatur. Hu, Gandhi och Gudfadern påminner om Dr. Jerkyll och Mr. Hyde.

    SvaraRadera
  4. Jag känner att jag borde komma till dig på en datakurs. Jag kan bara skriva och lägga in lite bilder på min blogg. Du gör ju en massa grejer. Jag har inte tagit testerna ännu. Det blir en annan dag. Jag rapporterar resultatet.
    Ha det bra!!

    SvaraRadera
  5. Åsa, Gudfadern och Gandhi det borde du få pris för :-) Snacka om blandad personlighet!

    Eva, du kan mer om du vill. Det är inte svårt alls!

    SvaraRadera
  6. Jag blev Einstein och Schindlers list.

    Vad nu det kan betyda.

    Men jag gillar det.

    SvaraRadera
  7. Guava: jag är INTE förvånad, trots att jag inte heller vet vad det betyder :-) Men du fick en förklaring när du var klar - så du borde veta va det betyder!

    SvaraRadera
  8. Det är ju bara att inse att sådana där tester bara är trams! Själv hävdar testet att jag är Mother Teresa. Ska man skratta eller gråta.....

    SvaraRadera
  9. ... och som signatur i inlägget ovanför ska det stå Cotton-Johanna...(skulle Mother Teresa ha glömt att signera ett inlägg....)

    SvaraRadera
  10. Haha... Johanna; det är PRECIS vad moder Theresa skulle gjort eftersom hon är (var) så ödmjuk :-) Nu ska jag äta en tidig lunch - alldeles själv, ha så kul med kursandet.

    SvaraRadera
  11. Vågar knappt berätta.... Jag är Sunset Boulevard, idel fame och Saddam Hussein, if they don´t like you, hope they like chemical warfare, eller något i den stilen. Hmmmm, känner igen mig lite, men sååå jäklig trodde jag inte att jag var.

    SvaraRadera
  12. Dig är det nog bäst att hålla sig väl med Lotta :D

    SvaraRadera