tisdag, september 04, 2007

Det är kul att bli äldre

Runt sextiden möttes födelsedagsfirar-gänget Per, Kjell, Gaeo (som var i köket och hämtade mer mat när bilden togs), Petra och den allra piggaste festdeltagaren - lille Leo. Han är ett glatt charmtroll som inte alls lider av blyghet, han pratar med alla! Efter maten fick han ett energianfall - så Ging tog på sig rollen som övervakare. I korridoren utanför restaurangen sprang, sprang och sprang Leo så till den milda grad vi blev svettiga!

Efter att ha smörjt kråset i närmare tre timmar gick jag och Ging till Ice Bar. Det var superhäftigt och rekommenderas starkt - men det var inte speciellt kallt! Det var kyligare i snålblåsten utanför! De 45 minuter man får vara inne gick, i bokstavlig bemärkelse, blixtsnabbt. Alla filmade och fotoraferade allt och alla. Ett gäng tjejer från Tyskland turades om att fotografera sig tillsammans med Ging - han blev nog lite smickrad av uppmärksamheten tror jag :-) Lyckad kväll och festens huvudperson var mer än nöjd!

4 kommentarer:

  1. Hehe, exotiskt för Ging kan jag tro! I julas var jag och syrrans dotter på Liseberg där vi upptäckte att de hade en isbar också. Var redan frusen så vi gick aldrig in just den gången!
    Kramelikramen från Carina

    SvaraRadera
  2. Finns det på Liseberg också? Joo, det var häftigt men tror att man kanske skulle gå tidigare på dagen - innan kroppsvärmen från alla höjt temperaturen där inne. Man blev knappt kall om nästippen!

    SvaraRadera
  3. Det är inte alla förunnat att leva med en sann jungfru. Hälsa din man och gratulera så mycket från oss i Sunnerstaholm. Kram

    SvaraRadera
  4. Stort grattis i efterskott!
    Vi firade ju på färjan oxå,
    men skickar en grattiskram den
    här vägen från släkten i Herte.
    KRAM

    SvaraRadera