onsdag, augusti 01, 2007

Ordlös onsdag - Run baby RUN!

16 kommentarer:

  1. Ur gårdagens DN: Vilda kaniner i Stockholms parker har orsakat kostnader för miljontals kronor. Nu ska de bort. En utrotningskampanj mot djuren inleds i höst. I september tar vi i med hårdhandskarna, säger Tommy Tuvunger i Stockholms stads skadedjursgrupp."

    Bilden på min mjuka, söta och hotade kompis är tagen i Humlegården morse.

    SvaraRadera
  2. Sa det tar sa illa darhemma. Hade jag varit dar hade jag velat ta med den hem!

    SvaraRadera
  3. Så söt, och så bra bild, när det händer liksom. :)

    SvaraRadera
  4. Stackars liten... coolt att du lyckats fånga Stampe på bild! Och just nu också, när ämnet uppenbarligen är hett!

    SvaraRadera
  5. vad fint du lyckades fånga honom ;)

    SvaraRadera
  6. Vilken överraskning från små rökande lerfigurer..en kanin..:)

    SvaraRadera
  7. Detta är ingen lyckträffsbild... Jag var ute och jagade Stampe med kamera i morse! Det är ju ordlös onsdag och jag har inga fler rökande lergubbar på lager :-)

    Ging är lite upprörd över kanin-utrotnings-hotet. En av de saker han älskar mest i sitt nya hemland är vår godhet mot djur...

    Så han, en hare enligt thailändsk astrologi, gillar naturligtvis kaniner! Och tycker att djurvänliga Sverige borde samla in kaninerna och släppa ut dom i djungeln(!). Ging har flera gånger suttit och fottränat (som trummis tränar han dubbelpedal-teknik) på norra Djurgården och fått en publik av kaniner som undrat vem det är som stampar så i deras revir!

    SvaraRadera
  8. Lilla söta kaninen... men jag har sett den och de är många. Det kunde någon tänkt på mycket tidigare och sett till att de inte blev så många.

    Och vem släppte ut de första?

    SvaraRadera
  9. Och en sadan raring vill man utrota? Spring, Stampe, spring!

    SvaraRadera
  10. Skulle vilja se kaninorkestern in action! *lol*

    SvaraRadera
  11. Kan inte ha varit lätt att fånga den på bild, dom är rätt snabba;)

    SvaraRadera
  12. Jättesöt bild!
    Man borde starta en "anti-utrotningskampanj", försöka fånga in dom och föra dom ut i naturen på något ställe där dom kan leva på vilda växter istället.

    SvaraRadera
  13. Jag är också för en "anti-utrotningskampanj". Tänk va kul att få se folk i arbetsoveraller springa runt i parkerna för att fånga snabba kaniner :-)

    SvaraRadera
  14. Kaniner är underbara små djur! Vad tråkigt att dom ska ha en utrotningskampanj! Jag håller med Ging - fång in dom och skicka dom till djungeln.*s* Fast dom skulle kanske inte trivas så bra i djungeln....

    Det är hemskt att det fått gå så långt att kaninerna blivit skadedjur i parkerna. Lite djurliv i parkerna är bra för alla, för visst är det trevligt att få syn på ett livs levande djur i parken istället för att behöva betala inträde till Skansen för att se på djur. Men det måste väl finnas bättre sätt att hålla antalet under kontrollän att utrota dom? Stackars, stackars kaniner!

    SvaraRadera