måndag, juli 30, 2007

Skepp ohoj!

Solen sken igår, åtmistone ibland - så vi tänkte att man måste passa på. Vi ville inte missa alla de vackra fartyg som trängs i Stockholm, det är ju Tall Ship Races här. Ging och jag gick ut i det blandade vädret - det verkade halva Sverige gjort. Herre min je så mycket folk det var!

Visst var båtarna fina, som den ryska skönheten från Sankt Peterburg här till höger. Men det var lite svårt att se något i folkmassan så vi flanerade mest. Efter inspektionsrundan hamnade vi på en pub för att ta en öl. Det där med en öl alltid lite svårt... vi kom hem mitt i natten efter en helkväll som vi avslutade på Anchor Pub där dom hade liveband!

Metal Madness hette bandet som var riktigt bra. Jag trodde att det skulle vara stenhård musik med det namnet, men det var normal hårdrock. Som vanligt hade vi riktigt roligt och som vanligt är jag lite trött idag :-)

3 kommentarer:

  1. Ibland tror jag inte mina ögon när jag ser bilder från festivaldagar i Stockholm. Så mycket folk! Det var det aldrig förr, så Stockholm har verkligen fått liv i sig!

    SvaraRadera
  2. Stockholm kan vara fint ibland. Själv har jag missat skeppen ett antal gånger och besöker sällan stockholm nu för tiden (föredrar norrland). Lite rockmusik kan dock aldrig vara fel, jag och Lena åker till Göteborg på fredag för Roling stones spelning på Ullevi.

    SvaraRadera
  3. FikaMatilda; ja det är nå’ grymt med folk. Numer går alla "man ur huse" så for nåt händer i stan.

    Anders, Stones, wow nu blir jag lite avundsjuk! Ha så kul!

    SvaraRadera