måndag, augusti 27, 2007

Da’n före doppareda’n

Då har dom bestämt sig - den 23 december går man till val i Thailand! Ett val i juletid, undrar om det betyder att ännu fler löften kommer att ges och att fler tomtar än vanligt kommer att valtala :-)

Ni som är i landet då kommer mest att märka av valet för att alkohol inte kommer att säljas dagen före valet och valdagen. Sen affischerar dom ju en aaaaning, precis som i Sverige.

4 kommentarer:

  1. Som Härensjö påpekade - det är upplagt för fusk och röstköp av aldrigt skådat slag.

    Två hemresor för fattiga isaanbangkokianer på två veckor... det går inte.

    Antar att militären tycker det passar bra. Isaan röstar på Sunak, det vill man inte, efersom han är den störste paak maa som finns i Thailand för tillfället, samtidigt som han sprattlar i takt till Toxics minsta vink.

    Toxic å sin sida vill ju att hans nyköpta marionett skall sprattla vidare efter valet, så han lär väl ösa ut pengar så att de kan ta sig hem...

    Så visst blir det julafton, två dagar i rad.

    Tyvärr så lär väl inte mångas önskelistor bli lästa.

    SvaraRadera
  2. Men vikken tur att jag fick veta det (att det inte blir någon alkoholförsäljning den 23/12). Då bunkrar vi väl upp på Arlanda då (flyger den 22/12) :-)
    /Cotton-Johanna

    SvaraRadera
  3. Tur jag har dig Guava som orkar lära dig politikernas namn ;-) och tur du har mig Cotton, så du inte sitter där utan några Chang alls - du som vill ha två ;-)

    SvaraRadera
  4. Men suck! Just då vi har cyklat runt i Bankok och kommer vara jääättetörstiga! :-)
    Undra om det finns möjlighet att handla innan, flyger till BKK på lördan. Nåja, blir till å planera! :-)
    /Micke

    SvaraRadera