fredag, februari 23, 2007

Panda i onåd


Ging har ett tålamod som inte är av denna världen, framförallt med hundar. Men nu har lilla energifyllda Panda verkligen bitit till på fel ställe! Han har under natten tuggat sönder Gings mobil. Telefonens baksida är ett minne blott och för att använda den måste Ging hålla fast batteriet.

Med andra ord är husse inte så solig till humöret idag men det går nog över när Panda svansat runt en stund. Ging kunde inte gärna läxa upp hunden heller, för mobilen var redan i bitar när han vaknade.

De kommer hem i morgon natt. Nu har Panda lärt sig åka på flaket på jeepen. Där trivs han superfint när vinden fläktar och han kan se allt som far förbi. Vi blir tvungen att koppla honom när han är här för han har fått smak på kycklingar. Strax innan denna bild togs hade jag hämtat hem Panda från vår muslimske granne. Han jagade deras höns ända in i huset!

3 kommentarer:

  1. Men vilket underbart foto av dina
    2 "kärlekar"!!
    Såna valpfasoner glömmer man rätt snart, har ju haft hund själv så jag vet hur det är! Hyss lite då och då, sen finns de ju värre och mindre hemska, men en mobil tillhör väl kategorin "värre"!
    Kramis Carina.....som saknar Thailand redan!

    SvaraRadera
  2. Ja dom är söta båda två :-) och Panda är säkert på god tass med husse igen!

    SvaraRadera
  3. Å gud vad kul, jag ser framför mig hur du jagar hundstackarn in hos
    grannen!

    SvaraRadera