torsdag, februari 01, 2007

Bahtgalen fotomodell


Detta är Gaeh - grannskapets solstråle. Allra gladast blir hon när hon ser pengar. Gaeh är nog en blivande thailändsk topp-affärskvinna. Fotomodell tror jag inte hon blir, hon ler mot allt och alla - utom kameran. Vi höll på länge innan vi fick henne att dra på smilbanden idag. Fast å andra sidan ser ju fotomodeller mestadels tvärsura ut.

Mamman kallas "dotter". Det är vad hon är på J-Fai, en av mina favoritkrogar. Jag och Panda har suttit där i två timmar idag - städerskan Oom har fått ordning på sin skadade fot så hon dök upp till lunch.

Med tanke på Pandas härjningar var det inte läge att säga "kom en annan dag" till städerskan. Oom konstaterade att med en Panda i huset behövs det städas varje vecka! Så log hon glatt, pussade valpen och sa: "Thank you Panda, my friend".


4 kommentarer:

  1. En sån söt flicka, men hon är inte lik mamman

    SvaraRadera
  2. Nej, det har du rätt i - hon är otroligt lik sin far!

    SvaraRadera
  3. Så glad man blir när man ser den trevliga servitrisen från J-Fai , som för övrigt är en riktig pärla till restaurang! Maten är jättegod och man blir alltid så vänligt bemött. Tack för det tipset Malee!

    /Christer Scherloff

    SvaraRadera
  4. Det var så lite så, klart man måste tipsa sina grannar. Och J-Fai är riktigt bra. Och - precis som du säger, det är inte bara maten. Dom är väldigt trevliga oxå. Mamman blev mycket glad idag när hon fick några bilder på sig själv och bahtprinsessan :-)

    SvaraRadera