fredag, juli 29, 2011

Längtansbilder

Nu har jag varit hemma i Sverige länge och det börjar rycka i Thailandstarmen. Som vanligt är det inte sol och bad jag börjar sakna, det är långa middagar under stjärnorna och kulörta lyktor!


Att jag börjar tänka på Thailand just nu är inte så konstigt. Den svenska sommaren går mot sitt slut och folk börjar tänka på vintersemestern, det trillar in förfrågningar om Malee Garden. Kom till oss du också! Vi öppnar lägenheterna 1 oktober.

8 kommentarer:

  1. Jag börjar också längta! Men först ska vi försöka ordna lite Rörösommar till dig och Ging. Sedan är det bara att börja räkna ner i almanackan........... Kram!

    SvaraRadera
  2. Förstår att du längtar. Är det något man verkligen saknar så är det just dom där underbara varma kvällarna som inträffar alldeles för sällan under den svenska sommaren. Hoppas ändå ni haft/har en fin vistelse här. Hälsa så gott! Kram.

    SvaraRadera
  3. Ja, det kan inte vara latt att vara "tvangsforvisad" till sitt ursprungshemland.
    Fast Roro (med prickar over o:na) ar trevligt; tillbringade manga barndomssomrar dar.

    SvaraRadera
  4. Missförstå mig rätt, jag stormtrivs i Sverige! Man kan sakna nåt fast man trivs :)

    SvaraRadera
  5. Mmmm förstår din känsla av längtan och vi längtar mer än någonsin framför allt nu när vi flyttar ner den 24 september och slipper åka hem efter ynkans 4 semesterveckor.

    SvaraRadera
  6. Wow, Så det är dags att flytta på riktigt nu. Lycka till!

    SvaraRadera
  7. Snart är det jul också - en svensk utan sand mellan tårna..../Kram

    SvaraRadera
  8. Har fröken redan tomtar på loftet!? :) Kram

    SvaraRadera