fredag, maj 01, 2009

Musikalisk askungesaga

Idag är jag lite trött. Vi hade riktigt kul igår och äntligen har de fått ordning på ljudet på Jammin’. Nu låter bandet jättebra! Så jag satt och ångrade att jag inte tog med videon igår. Men jag kommer ju åka dit fler gånger. Då ska jag filma så ni får vara med på ett hörn också!

Bandet har tre sångare: min favorit Kung som har otroligt djup och känsla i sin röst, en thailändsk tjej och en kille från Fillippinerna. Killen från Fillippinerna är bror till Arnel Pineda, de senaste årens mest lyckade askungesaga. Världskända bandet Journey blev av med sin sångare och letade ny. De kollade på YouTube och hittade videos med Arnel i coverbandet Zoo. De bjöd över honom till USA på audition och numer är han fast bandmedlem.

Om Jammin’-sångare är hans biologiska bror eller inte låter jag vara osagt... men killen på Jammin’ har i alla fall en bra pipa han också även om han inte når ända upp till Arnels höjder. Lyssna på askungen Pineda, här med Journey - jag förstår att han fick jobbet!



3 kommentarer:

  1. Tycker det är helt i sin ordning att vara trött när dagen före var trevlig! Har ni några spännande planer för helgen?

    SvaraRadera
  2. Häftig film!
    Låter sångaren i närheten är det fantastiskt! Jag väntar på din film med spänning.
    Är det dessutom liknande låtval har de vunnit mitt hjärta!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Weirdo, att vara trött om det varit tråkigt är... tråkigt! Så tur man har kul! Planer, njaaa - helgen verkar gått rätt fort helt planlöst.

    Rakel, är det inte fantastiskt att jag lyckats lägga ut musik flera gånger som DU gillar ;-)

    Jag kanske kan lura iväg dig på rockklubb någon gång i framtiden. På Jammin är det mer musik och mindre uppvisning, haha - du slipper mao lååånga gitarrsolon. Kram!

    SvaraRadera