måndag, maj 04, 2009

Matmatch


Ä’nte dom söta! Visserigen är det inte lika sött som det ser ut, men ändå... Jack och Mike vill alltid äta ur samma skål - så kollar hundar sin styrka. Vem får äta först? Men Jack och Mike är rätt likvärdiga så dom ligger där och tuggar samtidigt som dom småmuttrar. Mike är en finsmakare, han äter långsamt och tuggar länge, precis som husse. Jack kastar i sig maten i ett fascinerande tempo, precis som matte!

Jag var inte ensam i trädgården när jag beskar växter igår. Det fanns rätt många fler på plats, dom hade många ben också! Jag lyckades röra upp ett bo med svartmyror. Dom blev inte glada... Inte jag heller. Efter en kort krigsdans så var jag så pass elak att jag utrotade dom. Så det är väl bara rätt åt mig att dom hann bita lite på mig först.
Jag är rätt prickig på vänster arm idag. 

5 kommentarer:

  1. Jättefina! Har ni haft dem sedan de var valpar? Mvh Susanna

    SvaraRadera
  2. Så söta vovvar! Hur gamla är de?

    SvaraRadera
  3. Reflektioner från en biolog angående myrorna. Det är ganska många myror, kanske det är för att de ganska ofta retar både folk och fä, därför är dom så många. Många myrägg finns det också, speciellt i min rabatt. Så i vår kamp mot myrorna så står vi oss alltid svaga, dom är alltid fler. Fem myror är ju faktiskt fler än fyra elefanter. Kämpa vidare, kram!"

    SvaraRadera
  4. Halloj!

    Kollade nyss på din blogg om huset som är tillsalu.

    SYND att det var så "dyrt"!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Hundinfo till Susanna och Weirdo,

    Mikes historia: http://gingmalee.blogspot.com/2007/11/tv-bord-tta-stolar-och-en-hund.html

    Jacks historia:
    http://gingmalee.blogspot.com/2007/12/famljen-vxer.html

    Åsa, ja dom är sannerligen alltid fler de attans myrorna. Fast om vi skulle ha fyra elefanter i trädgården kanske det blev lite trångt... Kram och lycka till med dina myror och trädgården!

    Smilla; priset som anges på bloggen är mycket högre än vad vi säljer för... huset ligger ute hos diverse mäklare och de använder min sida för att visa hur huset ser ut. Då måste jag ha ett högt pris där så dom kan visa bloggen för spekulanter - det kan alltså inte finnas ett lågt pris synligt ;-)

    SvaraRadera