tisdag, april 28, 2009

Monsunväder på Phuket...



Vädret är så pass intressant just nu att till och med thailändare pratar om det. Det är sol, sol och åter sol. Monsunen har totalt kommit av sig och kommer det nåt vatten så är det svettdroppar! Jag tog faktiskt paraply när jag gick på lunch för att skydda mig från solsting!

Min fånFån går ej att rädda. Fåndoktorn jämförde den med en bil. "Motorn är slut" sa han. "Jag kan sätta in en ny motor men det kostar precis lika mycket som att byta ut en motor i en bil!" Så jag tar iPhone-paus. Vi köper en ny, enkel mobil till vidare.

4 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt med din iphone. Har verkligen fått mig att tänka till innan jag köper en.

    SvaraRadera
  2. Nej för 17 - tänk inte - köp! Bara för att jag haft ett måndagsexamplar betyder det inte att den är dålig.

    iPhone är fantastisk! Fast inte som telefon, såna finns det bättre. Men den är otolig om man slår ihop allt som den kan och gör: ljud, film och skojiga applikationer är bara en del.

    Att jag väljer att ta en annan mobil ett tag är för att det inte känns så kul at köpa en varje år... den kostar en del och garantin var slut veckan innan den brakade samman :-( Men jag kommer säkert köpa en ny när jag slutat sura, hahaha!

    SvaraRadera
  3. Här hemma i Stockholm har vi också härligt soligt och varmt (nåja, allt är ju relativt...) väder och min gamla hederliga SonyEricsson är fortfarande helt pålitlig.

    SvaraRadera
  4. Va skönt att våren kom till Sthlm utan att jag kom hem ;-)
    Håll i din trogna mobil du lyckliga kvinna! Jag har nu en ny enkel Samsung. Så jag är tillbaka i etern!

    SvaraRadera