tisdag, november 18, 2008

Pippi Långstrum flyttade inte hit!


Om du läst Ging & Malee länge har du kanske sett ett inlägg om några pralin-liknande hus som jag trodde byggts för Pippi Långstrump. De stod där och lyste upp vägen - men ingen ville visst bo i en opraktisk pralin så företaget försvann.

Nu står det ett annat företagsnamn på
skylten och husen har blivit betydligt diskretare, men det hjälper visst inte. Husen är precis lika tomma nu. Med tanke på hur otroligt korkat designade de är förvånar det mig inte! Bilden till vänster är original-pralinerna och den dåliga bilden nedanför (jag tog den genom bilfönstret) visar hur husen ser ut idag. Här finns originalinlägget om Pippis hus.


3 kommentarer:

  1. Armen verkar vara bättre nu, i värmen. Frekvensen på inlägg är rätt god. :)

    Nu vet jag ju inte hur husen ser ut inuti. Men det ser lite ut som de kan vara som de smala sektioner som är grundstenen i de långa flervåningshus som det oftast ligger butiker i botten planet. Inte så kul att ha en sådan sektion som sitt boende, bara en massa trapport.

    SvaraRadera
  2. Arkitekten jobbar i "sybehörsaffären"
    om hörnet, har jag hört.

    SvaraRadera
  3. Smernaz: mycket bättre tack! De thailändska townhouse du menar är betydligt bättre planerade än dessa.... i bakre delen finns en yttepyttelien spiraltrappa som man knappt kan bära en tvättkorg ned på. Sen är det fönster överallt som man ser in till grannen en meter bort genom!

    Pelle, ja det tror jag med!

    SvaraRadera