
På Kan Eng, en väldigt trevlig restaurang vid stranden i Chalong, åt och drack 30-talet festdeltagare i fem timmar. Rätt efter rätt dukades fram på långbordet, det var fisk, skaldjur, grytor och soppor.
En speciell, kryddig thaisallad gillade jag skarpt. Ät du, jag vägrar, sa’ Ging - varefter alla skrattade gott. Det visade sig att salladens namn kan översättas med "tråkig make". Ni vet hur en färska aubergine ser ut - kraftig och styv. När den grillas skrumpnar den ihop... därav namnet ;-)
Alla var på toppenhumör och Daa glänste som en stjärna - överlycklig för att hon äntligen kunde få ha sin fest. "Jag har hunnit bli så gammal medans jag väntade på att få fira" sa’ den nu 32-åriga Daa. Men jag tror att de fyra år hon varit fest-lös inte räknats, för hon ser inte ut att vara en dag över 28!

Vilken tur det äntligen blev ett riktigt kalas! Den restaurangen har jag också ätit på en gång :o)
SvaraRaderaDaa var nog den gladaste födelsedagsfiraren jag sett på länge :-) Kan Eng är bra - väldigt populär både hos utlänningn och thai!
SvaraRadera