lördag, november 03, 2007

Undrar jag...

om mina väderexperter är ute och cyklar. Nu har det regnat i nästan fyra timmar och regnar fortfarande... Ging är kvar i Surat Thani, det är kul med tempelfestival! Så det blir nog mack-middag framför TVn för mig - åker inte gärna iväg på moppen i spöregn.

6 kommentarer:

  1. Det tror inte jag, vem vill cykla i det där vädret, du åker inte moppe, inte ens hunden hade gott ut om han levat. Om Ging kommer extra sent hem skyller han nog på vädret( du har väl ingen brödkavel hoppas jag.
    Jag tror han måste hämta hem trummorna det är nog det ända som hjälper, han kan öva lite nu när han inte spelar så ofta (även de bästa övar) Bilden med palmen är jätte fin, som snö, kunde vara en av palmerna i Stockholm, vi hade snö i morse.

    SvaraRadera
  2. Du har nog rätt, ingen cyklar i regn. Har ni verkligen snö i Sthlm? Snö som ligger kvar?

    Oro dig inte för Ging... jag är inte brödkavletypen :-D Jag tycker det är kul att han har kul! Övar gör han alltid, har har träningsset här på Phuket också. Trummande är teknik och styrkeberoende - man måste alltid träna/öva för att hålla färdigheterna på topp.

    Nu är kl fem på morgonen, lite tidigt att sitta vid datorn. Men strömmen gick i går kväll så jag somnade före nio!

    SvaraRadera
  3. Blir det någon spelning på Happy Snapper i slutet av december? Tänkte titta in...
    Marie

    SvaraRadera
  4. Nej, snön försvann lika fort som den kom.
    Jag visste väl att du var ett "rekodeligt" fruntimmer.
    Nyfiken i strut: öppnade Malee Garden 1 nov.
    Sist jag var i Phuket kunde jag sitta med "Lap toppen" i gryningen det var så lugnt och skönt. Hade "Karon school"
    "nästgårds" hörde barnen sjunga "nationalsången" varje morgon vackert och stämningsfullt. Nu skall jag hämta Metro,City och Se.
    (Dagens Nyheter)"Dagens Nyheter" kan slänga sig framför tåget

    SvaraRadera
  5. Hoppas din mack-middag smakade bra, själv slog jag till med värsta goumetmiddagen, ungspannkaka. Men det är lättlagat. Jag har köpt en "ny" bil idag, därtill var jag nödd och tvungen. Kram

    SvaraRadera
  6. Marie: spelar gör dom, det gör dom redan nu. Men Ging kommer inte att spela där - han är gäst och serviceansvarig på Malee Garden i år. Eventuellt tar han nåt extrajobb här på ön ibland bara för att det är kul att spela, men Khao Lak ligger för långt bort.

    Pelle; Näää - Malee Garden öppnar 20 november istället. Vi insåg snabbt när vi kom ner att vi skulle få jobba ihjäl oss om vi skulle hinna tills första - nu tar vi det pö om pö. Då blir det bättre än att slarva genom allting. Allt tar ju längre tid i Thailand... allt!

    Åsa; ny bil - har din trotjänare lagt av?! Han har ju varit med ett tag så det är inte så konstigt... Vad har du köpt?

    SvaraRadera