torsdag, maj 24, 2007

Hemma igen

Resan hem gick bra, de vägde tack och lov inte vårt handbagage vid incheckningen - hade dom gjort det hade det gått sämre. Jag har diverse datorprylar och Ging bär bland annat med sig dubbelpedaler och cymbaler!

Efter några dagar i Stockholm var det dags att åka hem på riktigt, till Bollnäs. Där finns hela tjocka släkten - i och vårt fall stämmer det både bildligt och bokstavligt ;-) På bilden ser ni från vänster; syster Rose-Marie, hennes sambo Håkan och deras son Dennis, mamma Gunbritt och Ging som nästan ler runt. Han gillar Bollnäs och älskar min familj så det är inte att undra på att han ler.

Rose-Marie och Håkans äldste son Emil fattas på bilden, honom hann vi bara säga hej till innan han åkte tillbaka till Forshaga där han pluggar. Strax efter bilden togs högg vi alla in på Massaman-kyckling som Ging lagat till. Vi log minst lika stort efter middagen.

I Bollnäs var vi till skattekontoret och anmälde Ging som inflyttad till Sverige. Inom ett par-tre veckor har han ett svenskt personnummer och kan få id-kort och sånt. Sen ska väl våra byråkratiska förehavanden vara klara för ett tag - hoppas både jag och Ging!

7 kommentarer:

  1. Välkommen hem till Sverige igen!
    Tyvärr är det inte det allra bästa väder nu med tanke på att vi faktiskt haft sommar för drygt en månad sedan! Just nu är du ruskigt nära Gävle som ju är min "hemstad", alldeles för länge sedan jag var där, lääängtar så väldans mycket efter alla där uppe just nu! Kramis Carina

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem, kommer ni till Göteborg får ni lov att höra av er.
    Hälsningar
    Janne/Holken11

    SvaraRadera
  3. Det är ju jättebra väder! Och tack för hemkommar-hälsningarna. Om vi ska till Göteborg hör vi av oss.

    SvaraRadera
  4. VÄLKOMMNA!!!!
    /s_n

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Åkte ni möjligen hem till Sverige efter midnatt, den 16:e? Tycktes mig se en skymt av dig...
    Hälsningar San! (Thailandforum)

    SvaraRadera
  6. Ja, var vi på samma plan! Synd du inte sa hej - skulle varit kul att träffas!

    SvaraRadera
  7. Vi får komma förbi med knäckebröd nästa gång? :) För vi ska garanterat åka fler gånger!

    SvaraRadera