onsdag, oktober 18, 2006

Hemma igen


Efter sex månader i Sverige är vi tillbaka - skönt med värme tycker jag, jobbigt tycker min thailändske make som gillade det svenska klimatet skarpt! Han hade gärna stannat och kört snöskoter och pimplat om han bara kunnat.


Som vanligt när man varit borta länge är det en del saker som måste åtgärdas - bilen fick in på garage, kläder luktar surt och måste tvättas. Räkningar betalas och glödlampor bytas. Lite pyssel med trädgården är det också, nåt som Ging tagit hand om när jag mejlar :-)

Ikväll har vi varit på en av mina favoritresturanger - Ban Rawaii, som ligger - just det - i Rawai. Men vi hade lie otur, precis när vi satte oss ner blåste det upp till en mindre storm och vi och alla andra var tvungna att kasta oss in i avdelningen under tak... romantiken blåste iväg med kottar och blad och vi åt rätt snabbt och åkte hem igen. Men vilken underbar vingbönesallad de har där, rekommenderas!


Nu är kl närmare tio på kvällen och regnar fortfarande där ute. Vi har haft två fantastiska dagar och monsunen är på väg bort, den har bara gjort en (hoppas jag) kort come back just ikväll!

1 kommentar:

  1. Från: Rose-Marie den 06/10/19 09:52
    Kul.
    Ser bra ut. Fast jag är inte
    avundsjuk på ormen, men
    klimatet! Här är det snöblandat
    regn idag... väldans trevligt.

    Från: Åsa den 06/10/19 19:20
    Peter undrar om ni behöver hjälp med varmvattenberedaren? Behöver han servicebilen?

    Från: Helena den 06/10/19 19:56
    Vad skönt med värme. Här i Stockholm har det regnat hela dagen. Ha det bra och sköt om ormen.
    ;-)

    Från: Monika den 06/11/15 23:57
    Underbart trevlig läsning du har ordnat på denna sida. Reser iväg om en v med man o t´re barn.Älskar Khao Lak där vi varit flera gånger men undrar ändå om du vet hur Khao Lak Andaman Beach Resort ser ut nu. Två systar äger detta o ska tydligen ha öppnat sitt bungalowområde ni i Nov. Vill dit men är osäker. Kommer att läsa din sida innan vi åker för bar var den . Kram Monika

    Från: BM/Malee den 06/11/16 06:00
    Khao Lak Andaman Beach Resor är jättefint och helt färdigt, ligger superbra vid stranden... men det ligger i Bang Niang - och det området är inte färdigt... läs på min hemsida: http://www.resaithailand.se under "Just nu - aktuellt i Thailand" Där finns rapport från Bang Niang, Pakarang och Nang Thong.

    Hoppas ni får en bra semester! Och kul du gillar bloggen - det är jättekul att skriva oxå

    SvaraRadera