söndag, juni 06, 2010

Sverige i mitt hjärta

Det finns många vackra blommor i Thailand, men syréner har vi inte. De får symbolisera mitt svenska hjärta som bankar extra hårt idag, för tennis och för vår nationaldag. Tack Marie-Anne för bilden. Grattis Sverige, heja Sverige och heja Robin Söderling!

9 kommentarer:

  1. Det ÄR fantastiskt vackert med syrener! Liljekonvaljer har jag plockat idag - det är också riktiga försommarblommor. Söderling fick stryk, men man kan inte få allt! Ha det skönt!

    SvaraRadera
  2. Kolla in min blogg, om du inte gjort det, så kan du få njuta av fler vår- och försommarblommor samt naturen i vårt närområde....

    SvaraRadera
  3. Gick förbi flera häckar med syrener i Trosa idag och de doftar ljuvligt! Såg också många svenska flaggor viftandes från bilar och husbilar och det kändes som ett härligt svenskt firande att sitta i solen vid småbåtshamnen. Brukar annars tänka ganska lite på den här dagen. Kanske tänker man mer på det när man är utanför Sveriges gränser?

    SvaraRadera
  4. Malee, blir det någon Sverige resa för er i sommar? Visst längtar man efter syrenen och dess doft!

    För egen del drar jag till Sverige inom några veckor, ska bli härligt med några veckor i Sverige...

    SvaraRadera
  5. MArie-Anne, ha det skönt du med!

    Annika, när tid finnes ska jag göra det.

    Freedom, man (jag) tänker inte speciellt mycket på det när jag är här heller. Det bara passade bra eftersom jag fått sån fin blombild.

    Katarina, ha så trevligt. Vi stannar här i år. Om vi (hmm jag) ska åka till Sverige vill jag stanna länge, det stämde inte i år.

    SvaraRadera
  6. Hej min (nästan) granne!

    Kul att du lagt in mig på listan "Svenskar i Thailand". Jag vimsade till det så jag såg inte ditt (samt ett par andra personers) inlägg förrän idag.

    Ha det gott, vi syns nog nere i byn endera dan. Även om den växer så det knakar så lär vi nog stöta ihop i alla fall.

    SvaraRadera
  7. Christer gör som jag, skyll på värmeslag! ;-) Det har varit en väldigt gångbar unadnflykt länge... Snart kanske jag börjar skylla på att hjärnan rostar i regnet ;-)

    Förhoppningsvis ses vi lite längre och mindre stressat nästa gång än när vi sågs i affär’n!

    SvaraRadera
  8. ..undrar om syrener kan växa i Thailand......

    SvaraRadera
  9. Lars, tivlar. Behöver dom inte viloperioder emellanåt?

    SvaraRadera