fredag, oktober 16, 2009

Var rädd om ditt hjärta!

Många män söker kärleken på Internet. De dejtar med öppet hjärta och stor längtan med - vad dom tror - kvinnor i Thailand. Se upp, lugna hjärtat och håll i plånboken! Det pågår ett omfattande bedrägeri där män luras att skicka pengar till flygbiljetter så att kärestan kan hälsa på i Sverige. Kärestan kommer aldrig, hon existerar inte ens!

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, läs denna tråd på thailandsforum.se Ni som inte känner igen i er i beskrivningen, läs ändå. Det är rena CSI (polisdeckare på tv)! Du får läsa hur man går till väga för att blåsa kärlekstörstande och hur dessa lurade män försöker stoppa bedrägeriet så andra inte ska råka illa ut.

Min personliga åsikt är att det inte alls är thailändska kvinnor bakom bluffen. Jag tror att det är en svensk man som skrattar hela vägen till banken!


13 kommentarer:

 1. Bra att du säger obekväma sanningar.
  Man får vara vaksam när det gäller nätdejting. Jag känner en del som faktiskt har lyckats hitta den "rätta" den vägen, men visst finns det även de män och kvinnor som bluffar och sysslar med rena bedrägerier.

  Sunt förnuft bör tillämpas även när man flirtar via internet.

  SvaraRadera
 2. Ha ha, nä, man ska nog inte skratta åt eländet.. Men Thailandsforumet roar många!

  Jag hörde två svenska killar snacka om vad som skrevs på forumet när jag tog en fika på Arlanda sist! Men, jag tänkte, det är kanske självupplevt av dem!

  Tröjan är skitkul! Den skulle min amerikanske man genast köpa! :) Till sin svenska fru och säga, vem gillar inte att tjäna pengar!!!!

  SvaraRadera
 3. Siam, jag är övertygad om att många finner sin rätta partner genom nätdejting. Men man bör vara varsam och inte kasta sig huvudstupa in i något man inte vet vad det är.

  Katarina, ibland är det bra att skratta åt elände ;-) Kultur krockar även i västerlandet. Amerikaner och svenskar har inte riktigt samma syn på pengar... och framförallt inte om hur man pratar om pengar.

  SvaraRadera
 4. Det är sant, kulturkrockar finns på nära håll, (inom Skandinavien)
  Svenska men får super service av thai-kvinnor, åtminstone början i
  ett förhållande.
  Läs boken "Pengar är nummer ett"
  mannen kommer på 13 plats, efter grannens katt.
  Hustrun säger: "du kom till mig du och fick det bra" jag är benägen att hålla med, fast skorna har stått åt fel håll ett bra tag, när man skall gå ut.

  SvaraRadera
 5. Ja Pelle du ska va nöjd! Men skorna är ju ett problem - jag förstår att det verkligen är ett stort bekymmer ;-)

  Att maken kommer efter grannens katt var riktigt roligt, men du skojar väl va?

  SvaraRadera
 6. Jaa, för schuttsingen det går ju åt fel håll när man skall iväg man kommer ju inte ut,
  Men tofflorna fungerar dom går jag och tassar i.
  Hon kanske vill ha mig hemma för sig själv och riktigt rå om mig, det är väl gulligt.

  SvaraRadera
 7. Glömde, "Maken efter grannens katt"
  Nää, det var frukthandlar´n som sa det, han brukar lägg skämt "åtsido"
  så det kan vara sant!

  SvaraRadera
 8. Nu är det så där igen.
  "Skämt åsido" skall det vara!

  SvaraRadera
 9. Ja det gäller att tänka sig för både en och två gånger när det gäller nätdejting......

  Men det finns ju dem som faktiskt träffat den rätta också.

  Synd bara om det finns bedragare, men de finns ju överallt tyvärr.

  SvaraRadera
 10. Pelle, hon vill nog inte att du ska hålla dig hemma. Den teorin tror jag på ;-)

  Stina, faran med nätet är att man kan låtsas vara någon annan. Det är svårare i verkliga livet när personen står framför en.

  SvaraRadera
 11. Japp det är ju hur enkelt som helst att låtsas vara någon annan den vägen.

  Hälsn Stina

  SvaraRadera
 12. underbart-nu haar Nigeriabreven kommit till Thailand.
  Jag har en bekant som jag ihärdigt försökte förklara att hans stora svarta kärlek från Nigeria var en bluff - det giock inte han trodde inte alls på mig utan skickade pengar först till ett års uppehälle och sedan till flygbiljett. Han stod där på Arlanda och väntade och väntade pch väntae poch efterlyste genom högtalarna sim (bokstavligt talat Miss). Då drog han sig till minnes det jag hade sagt och först då ramlade poletten ner.
  Har ni sett de nattliga brevskrivarna i Patong - de skriver brev till kärlekstörstande svenska män. Brev från flickorna om hur tacksamma de är och trogna och kärleksfulla och längtande, men att det uppstått problem och mer pengar behövs men bara om....så kommer de snart.

  SvaraRadera
 13. Lagers, jaså även detta kommer från Nigeria? Att så mycket nätblåsningar kommer därifrån! Synd om dom som går på det iaf. Men ibland vill man inte tro...

  SvaraRadera